Сапун

Намерихме 1 резултат за Сапун в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 1 промоция за Сапун.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

21.01 - 27.01 Фантастико

Подобни продукти от тази категория

01.01 - 31.01 Аптеки SOpharmacy
01.01 - 31.01 Аптеки SOpharmacy
01.01 - 31.01 Аптеки SOpharmacy
01.01 - 31.01 Аптеки SOpharmacy
01.01 - 31.01 Аптеки SOpharmacy
01.01 - 31.01 Аптеки SOpharmacy
01.01 - 31.01 Аптеки SOpharmacy
01.01 - 31.01 Аптеки SOpharmacy
01.01 - 31.01 Аптеки SOpharmacy

Повече информация за Сапун

Сапунът е онова вещество, което ни помага да отстраним мръсотията от себе си, като с помощта на активните си съставки отмива мъртвите клетки от повърхността на кожата и се грижи за чистия вид на всякакви текстилни материи. Освен това той притежава различни аромати и образува мека пяна, което пък създава допълнително усещане за чистота и комфорт. А ако трябва да дадем точно определение на любимото ни миещо средство, то трябва да кажем, че сапунът представлява калиеви и натриеви соли на мастните кисели.

Как се приготвя сапунът?

Историците са открили достоверни източници за използване на сапун още през 2200 година пр.н.е. От тогава до днес технологията за създаване на сапун се е променила многократно. И ако у нас през 19-ти век са правени сапуни от лой, то днес нещата изглеждат по различен начин. Най-общо казано сапуните се приготвят чрез варене на масла с калиеви и натриеви основи. В тази връзка сапуни могат да се правят от различни продукти, като растителни масла (маслиново, соево, палмово, кокосово, какаово масло) и от животински продукти (мас, рибни масла). След варенето на мазнините с основи се образува и сапунът.

Какъв сапун да изберем?

Според нуждите и предпочитанията ни можем да изберем различен вид сапун, тези, направени от натриеви соли са по-гъсти и твърди, докато сапуните от по-меки и течни. Към готовия сапун се добавят специални вещества, които му придава антибактериално действие. В сапуните има и различни аромати и оцветители, за да добие крайният продукт приятен вид. Има и вариант да се спрем на течен сапун, който се различава от твърдия по формата си.

Откъде да купим сапун?

Многообразие от видове сапуни можете да намерите в предлаганата гама на Тео, Палмолив, Дав, Нивеа, Тет-а-тет, Здраве, Джонсънс, Арома и много други. Ние пък сме подготвили брошура с най-горещите предложения на Карфур, Кауфланд, Лидл, Пикадили, Фантастико, Т Маркет, dm, Лили и още много други вериги магазини. Разгледайте нашия сайт и направете своя избор.

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах