Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Сатър Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 135 магазина
Виж всички магазини

Информация за Сатър

Всеки, който обича да се занимава с кулинария и да превръща простите продукти в забележително ястие, има нужда от подходящи „инструменти”. Всеки готвач ще Ви каже, че да използвате един и същ нож за нарязване на всички продукти е неправилно, затова всяка кухня трябва да разполага с основните видове ножове. Един от тях е сатърът.

Какви видове сатъри има? За какво да го използваме?

Сатърът се определя като универсален тип нож, който може да се използва за нарязване на различни продукти. Въпреки това, според формата на неговото острие, може да разграничим два вида сатъри. Сатърът за месо има правоъгълна форма. Той се използва за разфасоване на меса, рязане на кости и т.н. Другият вид е с заоблено острие, което е удобно за нарязване на лук, подправки и други зеленчуци. Негови разновидности могат да имат дръжки от двете страни. Може да намерите и китайски тип сатър, който е подходящ за месо, зеленчуци и подправки, но не се използва за кости.

Как да изберем подходящия сатър?

Когато избирате сатър, както и други ножове, има няколко основни фактора, които да Ви помогнат при покупката. Ножът трябва да има стабилна и удобна дръжка. Тя трябва да приляга в ръката Ви и да не е прекалено тежка. Дръжката може да е пластмасова, дървена, дори костна или рогова. Дървените, костни или рогови дръжки не са за предпочитане, тъй като с времето могат да се счупят.

Острието също е важно, то може да бъде стоманено или да бъде с, напоследък много модерните, керамични остриета. Те са лесни за поддръжка, запазва остротата си дълго време, но не се отличават с висока степен на здравина.

Откъде да купим сатър?

Може да купите самостоятелен нож или комплекти, които включват основните видове, в магазините за обзавеждане на кухни, домашни потреби и битови стоки. Разгледайте офертите и изберете най-изгодната цена.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Receive special emails

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!