Свещник

Намерихме 5 резултата за Свещник в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 5 промоции за Свещник. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Свещник и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

Подобни продукти от тази категория

15.10 - 28.02 Office 1
04.01 - 27.01 Бриколаж
04.01 - 27.01 Бриколаж
04.01 - 27.01 Бриколаж
04.01 - 27.01 Бриколаж
04.01 - 27.01 Бриколаж
04.01 - 27.01 Бриколаж
04.01 - 27.01 Бриколаж
04.01 - 27.01 Бриколаж
01.01 - 31.01 Oriflame

Повече информация за Свещник

Различните декорации допълват цялостния интериор на помещението. Те могат да се превърнат в свеж акцент или интересен детайл в стаята. Една от декорациите, които имат разнообразие от форми и материали, и могат успешно да се впишат в различни стилове са свещниците.

Какви видове свещници има?

В миналото свещниците са се използвали основно за осветление, както и при религиозни обреди. Днес използваме свещниците не само когато спре токът, но и като част от декорацията, а и какво е романтична вечеря без красив свещник и меката светлина на пламъка.

Свещниците се различават както по размери, така и по материала, от който са изработени. Те могат да бъдат дървени, метални, стъклени, порцеланови. Могат да имат поставка за една, две, три или дори десет свещи. Свещниците могат да са предназначени за дълги и високи свещи, както и за малките т. нар. „чаени” свещи. Свещниците могат да имат старинен вид или да са с нестандартни и интересни форми. Популярни са и свещниците, които имат форма на различни цветя и животни.

Какъв свещник да изберем?

Свещниците са едни от най-предпочитаните подаръци. Въпреки това, независимо дали купувате свещник за подарък или за собствения си дом, трябва да се съобразите със стила и интериора на помещението. Добре е да избирате цветове и материал, който да допълва обзавеждането на стаята. Това важи и за размера на свещника – не е удачно да купувате голям и висок свещник, с поставки за повече от 5 свещи, ако той ще заеме половината маса например.

Откъде да купим свещник?

Голямо разнообразие от различни стилове, размери и форми свещници ще намерите както в магазините за обзавеждане – Икеа, Комо, Домко, JYSK и т.н., така и в големите магазини от универсален тип като Метро, Кауфланд и други.

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах