Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Свредла Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 134 магазина
Виж всички магазини

Информация за Свредла

Свредлата представляват приспособления, с помощта на които се прибват дупки в различни твърди повърхности, били те от метал, от дръво и т.н. На пазара съществува богато многообразие в зависимост от нуждите на потребителите. Въпреки привидно сходния външен вид на свредлата, те притежават съществени различия.

Какви видове свредла има?

Свредлата се различават по своята форма предназначение, материал и т.н. Според това каква повърхност ще пробиваме с тях, можем да избреме измежду свредла за дърво, за метал, за бетон, за плочки и за стъкло. Важно е да изберем правилния вид, защото отделните разновидности притежават разнородни характеристики. Да вземем за пример свредлата за дърво, които в средата имат дълъг и остър връх с два шипа. По този начин лесно се пробиват гладки дупки в съответния дървен материал. Според формата си свредлата могат да бъдат от конични, стъпаловидни, свредла-змии, конични и т.н. В зависимост от материал, от който са изработени пък те могат да бъдат хромсплавни, кобалтовосплавни, стоманени, алуминиеви и други.

С какво трябва да знаем, когато работим със свредла?

Когато изберем подходящите свредла, е важно да се съобразим и с редица други фактораи. Когато работим присоблението за пробиване на дуки, което сме закупили, трябва да збягваме неговото прегряване. Това може да стане с помощта на подходящи за целта смазки. При по-активно натоварване на свредлата, когато искаме да пробием по-дълбоки дупки в определена повърхност, е задължително да оставяме свредлата да се охлаждат през определен период на време, както и да отстраняваме стружките от тях.

Откъде да купим свредла?

Тъй като съществува голямо многообразие от свредла, понякога не е съвсем лесно да се спрете на определен модел. За да Ви помогнем при избора, подготвихме каталог с най-добрите предложения на пазара. Магазини като Бриколаж, Чечосан, Баумакс, Мастърхаус предлагат изгодни оферит, които можете да го разгледате на нашия сайт.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!