Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Сейф Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 136 магазина
Виж всички магазини

Информация за Сейф

Всеки от нас има ценни вещи, които иска да съхрани и държи на сигурно място – документи, бижута или предмети със сантиментална стойност. Това е причината все повече домове или офиси да се оборудват със сейфове.

Какви видове сейфове има?

Сейфовете се различават основно по своето предназначение и размери. Огнеупорните сейфове са изработени от материали, които издържат на висока температура, но не осигуряват достатъчна защита от разбиване. Точно обратното е при взломоустойчивите сейфове – те имат по-стабилна защита от разбиване, но не издържат продължително време на пожар и висока температура. Това са причините да се предпочитат комбинираните сейфове, които съчетават качествата на гореизброените.

Много популярни са сейфовете за вграждане. Те се монтират в стената или пода, като предпазват от пожар в зависимост от стената. Сейфовете, които се монтират в мебели и се закрепват към стена, обикновено са с по-малки размери.

Други видове сейфове са предназначени за банки или финансови институции, за съхраняване на оръжие и други.

Какъв сейф да изберем?

На първо място се съобразете с вида на вещите и предметите, които ще съхранявате. Трябва да определите мястото, на което ще монтирате сейфа и какъв е реалният риск от пожар и взлом. Сейфът трябва да притежава сертификати за качество, отговарящи на изискванията на страната и Европейския съюз. Много важно е да изберете вида на заключващата система – механична или електронна. Трябва да се отбележи, че сейфовете с електронен заключващ механизъм са по-скъпи, но предлагат по-високо ниво на защита.

Откъде да купим сейф?

Може да намерите различни видове и модели сейфове, които осигуряват различна степен на защита, в големите магазини за обзавеждане – Практикер, Баухаус, Бриколаж и други. Разгледайте промоционалните брошури на магазините и изберете най-изгодната цена.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!