Секция

Намерихме 1 резултат за Секция в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 1 промоция за Секция.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

Подобни продукти от тази категория

Повече информация за Секция

Подходящи за трапезария, дневна или хол – секциите са от мебелите, които завинаги ще намерят място в дома ни. С годините разнообразието им е станало все по-голямо, а размерите им са добили по-привлекателен вид.

На кои марки да се доверим и защо?
От огромната груба секция от средата на 70-те до днес няма останало почти нищо. Тяхната големина и тежка конструкция в много случаи е била за сметка на функционалността ѝ, а практически вместимостта ѝ не е била толкова голяма, колкото са били нуждите на потребителите. Затова неслучайно на нейното място в момента се произвеждат кокетни и дизайнерски мебели от същия вид, но с много по-малки размери, по леки материали, които спестяват много място в стаята и същевременно побират достатъчно от вещите Ви без по нищо да отстъпват по функционалност на предшествениците си. Производители като Банко, Виденов, Явор, Арон, Айко, Комо, Идеа, Нокора, Мондо и много други често посрещат Вашите високи изисквания с най-подходящите предложения и модерни модели мебели, перфектно пасващи на Вашия дом.

Какво трябва да знаем за секциите?
В  категорията ново поколение мебели могат да се открият секции, ТВ модули и стилни етажерки, прекрасно комбинирани и съчетани да красят Вашият хол и трапезария. Повечето от тях вече не са изработени само от масивно дърво, а от Ламинирано ПДЧ, стъкло и метал. ТВ модулите могат да бъдат съобразени с големината на мониторите, независимо дали представляват неделима част от секцията или са отделно обособени. Могат да бъдат произведени в цветове венге, череша, астра и бежово. Част от секциите са модулни, което позволява да бъдат разположени според Вашите изисквания. 

Откъде да пазаруваме?
На помощ в избора ви предлагаме на Вашето внимание промоционални оферти на водещите търговски вериги Айко, Арон, Ирим, Икеа Долче Каса, Мебели Виденов, Зона, Лабиринт, Юнис булини, Дизма, Комо, @Хоу, като цените са включени в промоционалните брошури. 

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах