Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Сервиз за хранене Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 134 магазина
Виж всички магазини

Информация за Сервиз за хранене

Чиниите, в които сервираме храната, която консумираме, наричаме още сервиз за хранене. Различните сервизи могат да включват разнообразни пособия за хранене, но има няколко основни елемента, без които един сервиз за хранене не може. Това разбира се са чиниите. Сервиз за хранене има във всяка кухня.

Какво включва сервиза за хранене?

Както казахме, стандартно сервизите за хранене се състоят най-вече от чинии. В един комплект можем да открием различен брой от съдовете, в които сервираме храната си, както и различни видове. Така например можем да изберем сервиз с 10 броя чинии за основно ядене, които стандартно са леко повдигнати отстрани; 6 броя дълбоки чинии, които са подходящи за супи и друг вид течност; 5 броя чинии за десерт, които по традиция са по-малки и плоски от останалите; 2 купи, подходящи за салати; сосиера и така нататък.

Как да изберем подходящ сервиз за хранене?

Когато избирате сервиз за хранене, трябва да решите от какви пособия имате нужда, дали искате в него да има само чинии, или да има и други съдове. Освен това трябва да прецените какви средства сте готови да отделите. Най-често сервизите за хранене са от порцелан, но може да съществуват и различни разновидности. Има и такива с красиви декорации, които са и по-скъпи. Така че, има богат избор според вкуса на различните потребители.

Къде може да открием сервизи за хранене?

В магазините можете да откриете страхотни предложения за сервизи за хранене на редица доказани марки. За да Ви улесним, селектирахме най-добрите предложения на редица търговски вериги, сред които Айко, Como, Мастърхаус, Еником-М, Моббо и т.н., и ги поставихме в дигитален каталог. Можете да го разгледате на нашия сайт и да изберете Вашия нов сервиз още сега.  

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!