Серум за коса Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 185 магазина
Виж всички магазини

Информация за Серум за коса

Здравословният начин на живот е трудно постижим в забързаното ежедневие, вредните храни, замърсената околна среда. Всичко това се отразява негативно на външният вид и здравето на нашата коса. Затова трябва да полагаме допълнителна грижа за нея, за да бъде красива и здрава. В търговската мрежа има множество продукти за коса, но сред най-предпочитаните са серумите.

Какво представлява серумът за коса?

Серумите за коса са предназначени както за къдрави, така и за прави коси. Те защитават косъма от вредните атмосферни влияния и агресивното действие на уредите за коса, предпазват го от накъсване. Правят косата лесна за разресване и оформяне, като я изглаждат, придават блясък и мекота.

Какви видове серуми за коса има и как се използват?

На пазара може да намерите няколко основни вида серуми, които се различават по своята текстура. Те могат да бъдат под формата на гел, течност или спрей. Обикновено е необходимо малко количество от продукта за нанасяна върху цялата коса. Спреят се използва най-често върху завършената прическа, като придава на косата блясък. Останалите видове се нанасят върху влажна или суха коса, по цялата й дължина. Няколко капки от продукта се разтриват между дланите и  се втриват в косата.

Как да изберем серум за коса?

На първо място се съобразете с Вашия тип коса. В магазините се предлагат серуми за суха и изтощена коса, за къдрава или третирана, срещу косопад, за изглаждане, за обем. Много от козметичните марки включват серуми в сериите за грижа за косата. Известни и утвърдени марки са L’Oreal и Elseve, Garnier, Shauma и Gliss, Londa и други. Ще намерите продуктите както в магазините за козметика и аптеките, така и в големите супермаркети. Може да разгледате промоционалните им брошури и да изберете най-изгодната цена на избрания от Вас серум за коса.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!