Сешоар

Намерихме 1 резултат за Сешоар в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 1 промоция за Сешоар.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

18.01 - 14.02 ДЕНСИ

Подобни продукти от тази категория

Повече информация за Сешоар

Здравата коса е една от характеристиките на красивата жена, но за да бъде такава, са необходими много грижи. Една от тях е свързана с подбора на качествен сешоар, който да съответства на нуждите на нашата коса. Грешка е да купим този уред според външния му вид, големината или само заради изгодната му цена. Нека не забравяме, че косата е жива, тя има нужда от подхранване и много внимание. Ако прекалим с изсушаването или правим грешен избор при купуване на продуктите за нея, рискуваме сериозно да я увредим.

Какъв сешоар да избера?

Решили сте, че искате да си купите нов сешоар. Изборът от продукти е изключително голям, както и разнообразието от разцветки, функции и цени. Но най-важното е да уточните какъв тип коса притежавате. Ако косъмът Ви е тънък и чуплив, по-добре подберете продукт с по-ниска мощност. За вас са достатъчни сешоари с мощност от 400 до 800 W, които няма да навредят толкова осезаемо на структурата на косъма Ви. Ако обаче гривата Ви е гъста и прекалено дълга, трябва да инвестирате в по-мощен сешоар, поне 800-1000 W, тъй като Вашата коса съхне значително по-трудно и бавно.
Добре е да изберете продукт и според наличието на други функции, например няколко степени на сушене, възможност за студен въздух, който фиксира прическата, както и наличието на приставки. Най-добрите модели разполагат и с йонизатор, който има отрицателен заряд, а тъй като косата е с положителен, статичното електричество се прекъсва и Вашата грива става по-мека и лесна за сресване.

Кои марки сешоар са качествени? Къде да ги намеря?

Сред предпочитаните от потребителите марки са „Philips”,”Crown”,”Bosch”,”Rowenta”,”BaByLiss”,”Remington” и др.
Големите вериги магазини като „Технополис“,“Техномаркет“,“Техмарт“,“Денси“, Търговска верига „Зора“ разполагат с голям избор от сешоари, които може да разгледате, за да изберете Вашия уред. Но преди това Ви съветваме да се запознаете с брошурите, които сме подбрали за Вас, за да се информирате къде в момента са най-изгодните предложения.