Сирене

Намерихме 3 резултата за Сирене в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 3 промоции за Сирене. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Сирене и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

Подобни продукти от тази категория

Повече информация за Сирене

Необходим продукт, ако приготвяте баница или добавка към бърканите яйца…Някои го обожават и като отделно ястие, панирано на тиган. Сиренето може да се яде под много различни форми и с комбинация с разнообразни продукти.

Какво сирене да купим? Какви видове има?

Млечният продукт има няколко основни разновидности: овче, козе, краве, биволско или смес. Според маслеността в сухото си вещество се дели на обезмаслено, полумаслено и пълномаслено. Няма смисъл да фаворизираме някой от видовете сирене, а е по-добре да се научим да разпознаваме доброто сред множеството некачествени продукти. Според специалистите хубавото сирене е твърдо, реже се на цели парчета и не се рони. Не трябва да търсим прекалено белия цвят-това означава, че е обработено с избелители на синтетична основа. Лесно можем да разпознаем неузрялото сирене-при температурна обработка то се стапя, има вкус на извара и е значително по-евтино. Ако искаме да си купим истинско сирене, нека да гледаме цените. Няма как да вземем продукт за 4 лева килограма и да мислим, че е направен от мляко. При избора си трябва да търсим сирене, което е поне по 7 лева за килограм. Освен това е добре да запомним марките, които са ни харесали, за да не рискуваме с нови, които може да не ни допаднат.

Кои марки сирене са добри? Откъде да купя?

„Елена“, „Маджаров“, „Боженци“, „Сердика“, „Филипополис“, и „Роса“ са някои от добрите марки българско сирене, но има и други, които са по-малко известни, но са качествени. Разгледайте продуктите, които се предлагат в големите търговски вериги като „Фантастико“, „Билла”, “Пикадили“, Кауфланд“, но преди това се информирайте от брошурите, които сме качаили, за да знаете къде са най-големите промоции.

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах