Сирене Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 13 от 13 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 187 магазина
Виж всички магазини

Информация за Сирене

Необходим продукт, ако приготвяте баница или добавка към бърканите яйца…Някои го обожават и като отделно ястие, панирано на тиган. Сиренето може да се яде под много различни форми и с комбинация с разнообразни продукти.

Какво сирене да купим? Какви видове има?

Млечният продукт има няколко основни разновидности: овче, козе, краве, биволско или смес. Според маслеността в сухото си вещество се дели на обезмаслено, полумаслено и пълномаслено. Няма смисъл да фаворизираме някой от видовете сирене, а е по-добре да се научим да разпознаваме доброто сред множеството некачествени продукти. Според специалистите хубавото сирене е твърдо, реже се на цели парчета и не се рони. Не трябва да търсим прекалено белия цвят-това означава, че е обработено с избелители на синтетична основа. Лесно можем да разпознаем неузрялото сирене-при температурна обработка то се стапя, има вкус на извара и е значително по-евтино. Ако искаме да си купим истинско сирене, нека да гледаме цените. Няма как да вземем продукт за 4 лева килограма и да мислим, че е направен от мляко. При избора си трябва да търсим сирене, което е поне по 7 лева за килограм. Освен това е добре да запомним марките, които са ни харесали, за да не рискуваме с нови, които може да не ни допаднат.

Кои марки сирене са добри? Откъде да купя?

„Елена“, „Маджаров“, „Боженци“, „Сердика“, „Филипополис“, и „Роса“ са някои от добрите марки българско сирене, но има и други, които са по-малко известни, но са качествени. Разгледайте продуктите, които се предлагат в големите търговски вериги като „Фантастико“, „Билла”, “Пикадили“, Кауфланд“, но преди това се информирайте от брошурите, които сме качаили, за да знаете къде са най-големите промоции.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!