Скара и грил

В момента няма актуални промоции за Скара и грил. Разгледай други подобни предложения.

Подобни продукти от тази категория

06.09 - 06.10 Интерсервиз Узунови
06.09 - 06.10 Интерсервиз Узунови
24.08 - 20.09 ДЕНСИ
24.08 - 20.09 ДЕНСИ
30.08 - 19.09 Технополис

Повече информация за Скара и грил

Обичате да си похапвате пържоли, да приготвяте шишчета със зеленчуци или просто да препичате хляба си по време на почивка? Скарите и гриловете са идеални уреди за тази цел и разнообразието от видове, които съществуват, дават възможност на потребителите да изберат идеалния продукт, с който да приготвят храната си по време на семейна почивка или просто ежедневната вечеря.

Какви видове скари и грилове съществуват? Какви продукти да избера?

Скарите са уреди, благодарение на които чрез топлинна обработка изпичаме месо, зеленчуци или хляб. Най-разпространени са скарите, които работят с дървени въглища, но има и газови и електрически видове. Собствениците на заведения предпочитат газовите скари, тъй като са по-икономични. Добре е горелките на уреда да са керамични, така се постига отличен резултат, ако печете месо, то е крехко отвътре и с хубава коричка отвън. При избора на скара трябва да се гледа и мощността на уреда, ако е висока, ястието ще е готово по-бързо и ще е по-вкусно. Съобразете и големината на скарата – дали ще я използвате в големи компании, за да печене огромно количество храна или само за семейството Ви – тогава ще Ви свърши работа и малък уред. Все повече домакини предпочитат да закупят скара, която се продава с капак отгоре, за да се намалят миризмата и пушекът, особено ако са в затворено помещение. По-скъпите модели разполагат и с незалепващо покритие и с функция за оттичане на мазнината – излишната се оттича в подвижна тавичка. Все повече се продават уреди, които са на принципа 2 в 1 – скара & грил, ако купите такъв модел, ще можете да си приготвяте лесно и принцеси и други видове сандвичи.

Каква цена да очаквам?

Стандартните скари, направени от по-евтин материал и с по-малко функции струват около 30-40 лева, а ако искате уред , който съчетава функциите на скара и грил и е мощен, с хубаво покритие, трябва да отделите около 150-200 лева.

Кои марки скари и грилове са добри? Откъде да купя?

Сред предпочитаните от потребителите марки са „Rohnson”, “Philips”, “Kenwood”, “Zelmer” и др. Може да видите наличните модели в „Технополис“, „Техмарт“, „Техномаркет“, „Денси“ и др. Преди това разгледайте брошурите, които сме качили на нашия сайт, така ще се информирате за най-актуалните оферти на пазара.