Скрин Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 8 от 8 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 187 магазина
Виж всички магазини

Информация за Скрин

Скриновете винаги са били една търсена и предпочитана мебел, тъй като може да се закупи както отделно, така и като част от цялостен комплект за спалня. Те са практични за съхранение на всякакви вещи и функционалността им е ненадмината. А що се отнася до дизайна им, има хиляди варианти – различни цветове и форми.

Какво трябва да знаем за скриновете?
Основно за изработването на скринове се използват Ламинирано ПДЧ в различни цветове. Повечето производители се спират на избора на цвето венге или астра, които умело съчетават с черен гланц, който акцентира интересно върху цялостната визия на мебелите. Разбира се, има и далеч по-богата гама от модели за различните вкусове и потребности на дома и офиса Ви. Сред масовите тенденции в интериорния дизайн са създаването на скринове, които са изработени от по-лек материал и в същото време имат дълбоки чекмеджета, които побират повече вещи.

Откъде да пазаруваме?
За да Ви улесним възможно най-много на страниците на нашия сайт сме публикували брошури на големите вериги магазини, откъдето можете да закупите точно този модел скрин, от който се нуждаете. В Айко, Арон, Ирим, Икеа Долче Каса, Мебели Виденов, Зона, Лабиринт, Юнис булини, Дизма, Комо, @Хоу можете да откриете разнообразие от варианти на мебели, които да красят помещението Ви и да съхранява вещите Ви.

На кои марки да се доверим?
Въпреки опциите, които предлагат за дизайнерски скринове, голяма част от мебелните производители като Банко, Виденов, Явор, Арон, Айко, Комо, Идеа, Нокора, Мондо и други, са се погрижили, ако не разполагате с достатъчно време и средства в каталозите им да потърсите Вашата мебел, която най-точно да отговаря на изтънчения Ви вкус и да не нарушава бюджета Ви.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!