Скрин

Намерихме 15 резултата за Скрин в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 15 промоции за Скрин. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Скрин и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

Подобни продукти от тази категория

Повече информация за Скрин

Скриновете винаги са били една търсена и предпочитана мебел, тъй като може да се закупи както отделно, така и като част от цялостен комплект за спалня. Те са практични за съхранение на всякакви вещи и функционалността им е ненадмината. А що се отнася до дизайна им, има хиляди варианти – различни цветове и форми.

Какво трябва да знаем за скриновете?
Основно за изработването на скринове се използват Ламинирано ПДЧ в различни цветове. Повечето производители се спират на избора на цвето венге или астра, които умело съчетават с черен гланц, който акцентира интересно върху цялостната визия на мебелите. Разбира се, има и далеч по-богата гама от модели за различните вкусове и потребности на дома и офиса Ви. Сред масовите тенденции в интериорния дизайн са създаването на скринове, които са изработени от по-лек материал и в същото време имат дълбоки чекмеджета, които побират повече вещи.

Откъде да пазаруваме?
За да Ви улесним възможно най-много на страниците на нашия сайт сме публикували брошури на големите вериги магазини, откъдето можете да закупите точно този модел скрин, от който се нуждаете. В Айко, Арон, Ирим, Икеа Долче Каса, Мебели Виденов, Зона, Лабиринт, Юнис булини, Дизма, Комо, @Хоу можете да откриете разнообразие от варианти на мебели, които да красят помещението Ви и да съхранява вещите Ви.

На кои марки да се доверим?
Въпреки опциите, които предлагат за дизайнерски скринове, голяма част от мебелните производители като Банко, Виденов, Явор, Арон, Айко, Комо, Идеа, Нокора, Мондо и други, са се погрижили, ако не разполагате с достатъчно време и средства в каталозите им да потърсите Вашата мебел, която най-точно да отговаря на изтънчения Ви вкус и да не нарушава бюджета Ви.