Сладка и конфитюри Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 4 от 4 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 191 магазина
Виж всички магазини

Информация за Сладка и конфитюри

Сладката и конфитюрите са любима част от зимнината. Те притежават сладостта и аромата на плодовете, но са доста по-подходящи за намазване върху филийка. Това е и обичана закуска от мнозина. За щастие не трябва да чакаме зимните месеци, за да си хапнем от сладките изкушения, а можем целогодишно да ги намерим в магазините.

По какво се различават сладкото, конфитюрът и мармаладът?

И сладката и конфитюрите се приготвят от плодове и захар, и преминават през термична обработка. И двата варианта могат да обогатят вкуса си с лимонов сок. Въпреки това, те имат съществени разлики помежду си. Сладкото се отличава с цели плодове и гъст плодов сироп. Обикновено за приготвянето на сладко се използват най-хубавите, зрели и цели плодове, без наранявания.

Конфитюрът се различава по консистенцията си. Той се приготвя от смачкани плодове, като те са по-меки и могат да не бъдат с толкова високо качество, както тези при сладкото. В готовия конфитюр може да има съвсем малки парченца плодове.

Мармаладът е с най-гладка консистенция, тъй като сварените плодове се пасират, докато не се получи пюре.

Откъде да купим сладка, конфитюри и мармалади?

В магазините за хранителни стоки ще намерите голямо разнообразие от разфасовки и видове плодове, както и от  различни производители. Най-популярните сладка са от вишни, смокини, ябълки, дюли, ягоди, боровинки и т.н. При конфитюрите се предпочитат тези от сини сливи, праскови, горски плодове и други. Мармаладът от шипки също е много предпочитан.

Открийте най-изгодната цена за вкусните продукти в актуалните брошури на магазините – бързо и лесно в сайта Broshura.bg.