Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Слушалки Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
  • стр: 10

    Открихме: безжични bluetooth® слушалки

    Техномаркет брошура до 05.05.2018
Страница 1 от 1
-
Показани 4 от 4 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 135 магазина
Виж всички магазини

Информация за Слушалки

Обичате да слушате музика докато пътувате? Или работите на шумно място и искате да се съсредоточите, слушайки нещо друго? Слушалките са много разпространени във всекидневието ни, а многообразието от различни видове дизайн позволява на всеки човек да избере подходящия за него аксесоар.

Какви слушалки да купя?

Има няколко видове слушалки, между които може да избирате. Първите са тип Earbuds и всички ги познаваме повечето модели са евтини и вървят безплатно към музикалните плеъри и телефони. Те се поставят в ушите и най-често са с малки размери. Удобни са, ако сте постоянно в движения и Ви трябва аксесоар, който не заема много място и е компактен.Слушалките Ear Pad се закрепят отвън на ухото, имат меки възглавнички и не дразнят толкова ушите, защото се избягва усещането за наличие на чуждо тяло. Освен това не изолират изцяло шума около Вас, а и останалите хора чуват това, което слушате. Ако искате музиката Ви да си остане лично достояние, по-добре да избягвате тези слушалки.Третият най-разпространен вид е т.нар. Earbuds, които изцяло покриват ухово Ви, имат кръгли размери и често са с големи размери. Някои модели приличат на старите слушалки, а звукът, който възпроизвеждат, е много чист и се чува добре басът. Освен това вече има и безжични слушалки, които работят на принципа на Blotooth-а и ще Ви е по-лесно да слушате музика с тях, защото ще избягате от досадното заплитане на кабелите. Ако имате повече финансови средства, заложете на тях и улеснете дните си.

Кои марки слушалки са надеждни? Откъде да купя?

“Philips”, ”Sony”, ”Panasonic” са сред добрите марки слушалки, може да разгледате различните модели в „Техномаркет“, „Технополис“, „Денси“, Търговска верига „Зора“ и др. Преди това вижте брошурите, които сме качили на сайта си, за да сте наясно кои са най-добрите намаления на пазара. 

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Receive special emails

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!