Слушалки

Намерихме 1 резултат за Слушалки в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 1 промоция за Слушалки.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

Подобни продукти от тази категория

Повече информация за Слушалки

Обичате да слушате музика докато пътувате? Или работите на шумно място и искате да се съсредоточите, слушайки нещо друго? Слушалките са много разпространени във всекидневието ни, а многообразието от различни видове дизайн позволява на всеки човек да избере подходящия за него аксесоар.

Какви слушалки да купя?

Има няколко видове слушалки, между които може да избирате. Първите са тип Earbuds и всички ги познаваме повечето модели са евтини и вървят безплатно към музикалните плеъри и телефони. Те се поставят в ушите и най-често са с малки размери. Удобни са, ако сте постоянно в движения и Ви трябва аксесоар, който не заема много място и е компактен.Слушалките Ear Pad се закрепят отвън на ухото, имат меки възглавнички и не дразнят толкова ушите, защото се избягва усещането за наличие на чуждо тяло. Освен това не изолират изцяло шума около Вас, а и останалите хора чуват това, което слушате. Ако искате музиката Ви да си остане лично достояние, по-добре да избягвате тези слушалки.Третият най-разпространен вид е т.нар. Earbuds, които изцяло покриват ухово Ви, имат кръгли размери и често са с големи размери. Някои модели приличат на старите слушалки, а звукът, който възпроизвеждат, е много чист и се чува добре басът. Освен това вече има и безжични слушалки, които работят на принципа на Blotooth-а и ще Ви е по-лесно да слушате музика с тях, защото ще избягате от досадното заплитане на кабелите. Ако имате повече финансови средства, заложете на тях и улеснете дните си.

Кои марки слушалки са надеждни? Откъде да купя?

“Philips”, ”Sony”, ”Panasonic” са сред добрите марки слушалки, може да разгледате различните модели в „Техномаркет“, „Технополис“, „Денси“, Търговска верига „Зора“ и др. Преди това вижте брошурите, които сме качили на сайта си, за да сте наясно кои са най-добрите намаления на пазара. 

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах