Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Слънцезащитен лосион Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 135 магазина
Виж всички магазини

Информация за Слънцезащитен лосион

Радваме се на слънчевите лъчи, защото те ни носят приятни емоции и топлина. Важно е обаче да знаем, че трябва да предпазваме кожата си от вредните слънчеви лъчи, които се появяват най-често в следобедните часове на деня. За да се предпазим, трябва да използваме подходящата слънцезащитна козметика. Сред най-предпочитаните козметични продукти с защитен ефект е слънцезащитният лосион, които освен че предпазва кожата, й придава нежна мекота и красив блясък.

Какъв слънцезащитен лосин да си купим?

Трябва да изберем слънцезащитен лосион в зависимост от типа на кожата ни. Ако имаме тъмна кожа, която потъмнява бързо, то тогава можем спокойно да изберем продукт с по-нисък фактор, като например 5, 10 или 15. Ако имаме светла кожа, която обаче потъмнява сравнително бързо, то фактор 20 е правилно решение. За притежателите на много светла  или средно светла кожа с лунички е задължително да се снабдят със слънцезащитен продукт с много висок фактор, като например 50. Именно тези лосиони са най-добри за защита на кожата от вредните слънчеви лъчи и точно затова децата се мажат с подобни продукти.

Защо да използваме слънцезащитен лосион?

Лосионите имат редица предимства. Освен ,че предпазват кожата от вредните слънчеви лъчи, те хидратират кожата и освен това помагат за потъмняването й. Можем да си купим лосион с различен аромат и на различна марка, като част от фирмите, които предлагат козметичните продукти са Нивеа, Bubhen,  Мустела, Бочко, Виши и така нататък. Освен това лосионът придава красив и блестящ вид на кожата, като освен, че я предпазва, я прави по-еластична.

Откъде да купим слънцезащитен лосион?

Можете да се снабдите със слънцезащитен лосион в магазините на Макао, Лидл, Лили, dm, Орифлейм ,Карфур, ЦБА и още много други. Техните оферти сме подбрали в нашия дигитален каталог, който ще откриете в сайта ни. Разгледайте го още сега, за да откриете качествен слънцезащитен продукт на изкушаващо ниска цена.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Receive special emails

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!