Слънчеви очила

Намерихме 11 резултата за Слънчеви очила в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 11 промоции за Слънчеви очила. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Слънчеви очила и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

Подобни продукти от тази категория

24.09 - 29.02 Office 1 Superstore
30.01 - 25.02 HomeMax
01.02 - 29.02 Oriflame
01.02 - 29.02 Oriflame
01.02 - 29.02 Oriflame
01.02 - 29.02 Oriflame
01.02 - 29.02 Oriflame
01.02 - 29.02 Oriflame
01.02 - 29.02 Медея
24.02 - 01.03 ЛИДЛ

Повече информация за Слънчеви очила

Освен че защитават очите, слънчевите очила са любим аксесоар както на жените, така и на мъжете. През дългогодишната им история те са се утвърдили като един от задължителните елементи, които допълват и завършват цялостния ни външен вид.

Как да изберем слънчеви очила?

Погрешно е да се мисли, че слънчевите очила са предназначени само за лятото или когато е слънчево. Те осигуряват комфорт и защита при облачно време, както и при наличие на сняг. Освен че трябва да изберем очилата според формата на лицето ни и личния ни стил, трябва да имаме предвид и някои подробности, с които да направим най-правилния избор. Най-важният елемент от очилата са техните стъкла. Стъклата трябва да осигуряват 100%-на защита от вредните слънчеви лъчи. Затова търсете обозначението UV 400. Важен е и цветът на лещите.

Жълтите, оранжеви и кехлибарени нюанси не са подходящи за силна слънчева светлина. Те са предпочитани при зимни спортове, както и при зазоряване или сумрак. Сините стъкла са подходящи за слънчево и облачно време. При тях трябва да се внимава, тъй като могат да изморят и напрегнат очите. Тъмните сиво-черни или сиво-бели лещи намаляват контрастите и са препоръчителни за силна слънчева светлина.

Добре е да избирате слънчеви очила, които имат покритие против надраскване, както и против задържане на вода.

Откъде да купим слънчеви очила?

Може да намерите голямо разнообразие от модели и цветове слънчеви очила в почти всеки голям магазин. Препоръчително е да купувате очила от оптики или аптеките, които имат специализирана секция за очила. Качествените очила обикновено са на високи цени, затова не се доверявайте на евтини модели, дори да бъдат красиви и модерни. Това може да увреди зрението Ви и да доведе до различни заболявания.