Смесител за баня Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 190 магазина
Виж всички магазини

Информация за Смесител за баня

Смесителите са една от частите в обзавеждането на Вашата баня, които най-често се налага да подменяте. И като едни от най-основните елементи от визията на помещението ние сме много внимателни и предпазливи, що се отнася до избора на нови.

Въпреки че, смесителите не са еднакви по своя ценови клас, варирайки от 60 до 200 лева в големите вериги магазини, техните спецификации и дизайн също имат разлики, но общото помежду им остава това, че са определящи за комфорта и функционалността на банята Ви и качеството им зависи много често не само от производителя, но и от материалите, с които са създадени.

Какво трябва да знаем при покупка на смесител?
Когато избирате своя смесител е добре да имате предвид височината, размера, а също така и дизайна му. Важно за всеки потребител е плавното пускане – то е определящо за точното регулиране на температурата на водата. Затова не е тайна, че все по-популярни и най-предпочитани са смесителите за баня с керамични глави, притежаващи високо качество и по-дълга гаранция за живот.

На кои марки да се доверим?
На нашия сайт ще откриете промоционалните каталози на магазините, които предлагат продуктите на утвърдени на пазара марки като Банко, Виденов, Явор, Арон, Айко, Комо, Идеа, Нокора, Мондо. Техните смесители, са съвместими с всички познати варианти на санитарен порцелан, като всеки смесител дава избор на различни опции за монтаж.

Откъде да пазаруваме?
В каталозите на Айко, Арон, Ирим, Икеа Долче Каса, Мебели Виденов, Зона, Лабиринт, Юнис булини, Дизма, Комо, @Хоум, които сме публикували за Ваше удобство на сайта ни, ще намерите още термостатни смесители за умивалник, високи и нормални смесители за баня и смесители за вграждане, които притежават керамични глави от висококачествени материали и народни цени.