Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Соковарка Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 130 магазина
Виж всички магазини

Информация за Соковарка

Всички знаем за полезните свойства на плодовите и зеленчукови сокове. Те ще бъдат още по-полезни и с проверено качество, ако са домашно приготвени. Така ще можем сами да изберем продуктите, количеството захар и т.н. За улеснение, в магазините може да намерим специална за целта соковарка.

Какво представлява соковарката?

На пръв поглед соковарката наподобява няколко тенджери, които са подредени една върху друга, като в между най-долната и следващата е поставен маркуч. Обикновено соковарките са изработени от неръждаема стомана и могат да се използват на газови, стъкло-керамични, електрически, халогенни и индукционни котлони.

Как да използваме соковарката?

Продуктите, които ще се използват за приготвянето на сока се почистват от семките и дръжките предварително. Може да използвате един вид плод или да направите комбинация – ябълки и круши, дюли и ябълки, сливи, грозде и т.н.

В най-долният съд се налива вода, която се слага да заври. Върху него се поставя вторият съд. Всъщност, сокът се събира точно в него. Най-отгоре се слага и третият съд, която има решетъчно дъно, като в него са поставени и плодовете. След като водата заври, сокът започва да изтича през тръбичката. Тъй като той е горещ, може да сложим захар на дъното на бутилките, в които ще налеем сока.

Плодовете, които са останали в соковарката могат да се използват за различни видове сладкиши и други.

Откъде да купим соковарка?

Може да намерите соковарки в големите магазини, в които се продават и кухненски съдове и пособия. Разгледайте актуалните оферти за соковарки в Broshura.bg. Така ще може да сравните цените и предложенията на магазините, като закупите избраната соковарка на достъпна и разумна цена.

 

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Receive special emails

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!