Сок Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 11 от 9 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 191 магазина
Виж всички магазини

Информация за Сок

С настъпване на лятото жаждата ни неминуемо се засилва. Соковете са сред най-предпочитаната освежаваща напитка, особено от почитателите на плодовете. Огромният избор от вкусове и хубавите миксове, които се предлагат в магазините, задоволяват вкуса и на най-претенциозните клиенти. Богатство от витамини, плодов аромат и вода, страхотна комбинация в летния ден.

Какви сокове има на пазара? Какъв да избера?

При избор на сок е добре да избягвате вариантите, които съдържат голямо количество консерванти. Не пийте разтворимите сокове, избягвайте напитка с малък процент плодово съдържание, винаги четете какво пише на опаковката. Соковете се делят на няколко вида: нектар, екстракт и плодово-ароматична база. Нектарите са най-близо до изходната суровина, до плодовете, от които са направени. За любителите на зеленчуците се предлагат сокове от зеленчуци, както и смес – плодове и зеленчуци, например с морков и ябълка и др. Ако искате напитката Ви да съдържа няколко различни аромата, може да си вземете сок тип мултивитамин. Изборът на сок е индивидуален и зависи до голяма степен от вкуса на човек, но е добре да мислим и за здравето си, да избягваме продуктите с консерванти и излишна захар.

Кои са предпочитаните марки сокове? Откъде да си купя?

Сред предпочитаните марки сокове са „Cappy”, “Queens”, “BBB”, “Florina”, “Derbi”,”Prisun” и др. Можете да се снабдите с любимата напитка от почти всички хранителни магазини и търговските вериги „Фантастико“, „Kaufland”, “BILLA”, “Lidl”,”Carrefour”,”Моят магазин“,“Пикадили“ и др. Ако искате да се запознаете с най-актуалните промоции за напитки на пазара, следете нашия сайт и брошурите, които ежедневно качваме.