Сокоизтисквачка

Намерихме 1 резултат за Сокоизтисквачка в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 1 промоция за Сокоизтисквачка.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

Подобни продукти от тази категория

09.11 - 06.12 Интерсервиз Узунови
09.11 - 06.12 Интерсервиз Узунови
09.11 - 06.12 Интерсервиз Узунови
09.11 - 06.12 Интерсервиз Узунови
21.11 - 04.12 TeMax
09.11 - 06.12 GS Строймаркет
26.11 - 02.12 Фантастико
26.11 - 02.12 Фантастико

Повече информация за Сокоизтисквачка

Решили сте да замените соковете, пълни с консерванти, купувайки си сокоизтисквачка? Отличен избор! Така ще знаете какво пиете, а и работата с подобен уред не е от най-трудните занимания. Все повече хора предпочитат да пият фреш, защото освен вкусна, напитката е много полезна и съдържа огромно количество витамини. От Вас се иска само да се снабдите със свежи плодове и малко търпение.

Каква сокоизтисквачка да избера? Какво трябва да знам за различните видове?

Преди да купите уреда помислете дали искате да го използвате само за цитроси или желаете да правите пресен сок от всякакви плодове. Някои от уредите са предназначени само за портокали, грейпфрути и лимони, така че трябва да бъдете прецизни при своя избор. По-скъпите модели имат центрофуга и в тях може да сложите всякакви плодове, билки или зеленчуци. Следващата стъпка е да изберете уред с удобно отделени за отпадъците. Формите на тези „кошчета“ могат да бъдат цилиндрични или конусовидни. По-добре е да изберете тези във форма на конус, така ще си спестите непрестанното чистене и замърсяване не само на машината, но и стаята, в която тя се намира. Ако разполагате с повече финансови средства за закупуването на този продук, гледайте да изберете уред, който е с тих мотор, за да избегнете проблема със силния шум.

Кои марки сокоизтисквачки са надеждни? Откъде да избера?

Сред добрите марки на пазара са „Crown”,”Philips”,”Moulinex”,”Bosch”, “Rohnson” и др. В големите магазини за техника като „Технополис“,“Техномаркет“, „Техмарт“, Търговска верига „Зора“ и др. може да изберете желания от Вас модел. Преди това разгледайте брошурите с намаления, които сме качили на нашия сайт, за да сте наясно къде са най-изгодните оферти за сокоизтисквачки.

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах