Солети Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 2 от 2 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 192 магазина
Виж всички магазини

Информация за Солети

Солетите са едни от първите неща, които изникват в ума ни, когато става въпрос за „нещо за хрускане”. Тънките и хрупкави тестени пръчици са обичани от мнозина и се радват на популярност не от днес.

Какво трябва да знаем за солетите?

В днешно време солетите не са само златисти лъскави тестени пръчици, покрити със сол. Днес в магазините може да намерите солети с различни вкусове, с различни подправки, дори и сладки солети – покрити с шоколад.

Често солетите са наричани и гризини. Всъщност има разлика между солетите и гризините, които се продават в магазините. Гризините са по-дебели, могат да са покрити със сол, сусам, маково семе, с различни подправки, както и да са прибавени различни вкусове и аромати в самото тесто.

Произходът на солетите не е изяснен, като има редица предположения. Едно от тях свързва произхода на солетите с брецелите и се предполага, че преплетените като сърце гевреци са вдъхновили създаването и на по-малки и хрупкави солети със същата форма.

Има различни мнения дали солетите са полезни или не. Те присъстват като позволени храни в множество диети за намаляване на теглото, но не трябва да се забравя, че те са тестено изделие, което, обикновено, съдържа сол и други съставки, които не оказват благоприятно влияние.

Откъде да купим солети?

В магазините за хранителни стоки ще намерите както солети с различни вкусове, така и гризини, и други видове крекери. Разгледайте актуалните промоционални оферти в Broshura.bg, които предлагат магазините. Възползвайте се от тях и закупете избрания продукт на изгодна цена.