Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Спалня Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 2 от 2 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 134 магазина
Виж всички магазини

Информация за Спалня

Спалнята е много важна за всяко семейство, а комфортът е от съществено значение при подреждането на мебелите в тази стая. При обзавеждането на спалнята е нужно да бъдем повече практични, отколкото роби на суетата. Сънят е много важен за физическата и психическата почивка на хората и е хубаво, ако спалнята ни успокоява и ни предразполага към сладки сънища.

Как да обзаведем спалнята си?

При избора на мебели за спалнята е необходимо да съобразим какъв е размерът на помещението, за да съумеем да разпределим всичко така, че да не изглежда претрупано. Ако стаята е малка, е добре да избираме по-компактни модели шкафове. Може някои от мебелите да са вградени, а освен това е хубаво стаята да е със светли тонове и сравнително изчистена, да няма много шарки. Така оптично ще изглежда по-просторна и приветлива. Ако спалнята е голяма, е по-лесно да планирате пространството и да го запълните с харесваните от Вас мебели. Купете си комплект или съчетайте всичко така, че да изглежда красиво и хармонично. Стандартно спалнята се обзавежда с легло, нощни шкафчета, гардероб и ракла. Ако имате повече място е хубаво да сложите и тоалетка. Красиво допълнение към интериора е и малкото килимче на земята, която да е съобразено с останалия интериор или пък е различно и е своеобразен акцент. Някои прибягват до нестандартни решения в спалнята, предпочитат декоративни панели за стените вместо традиционните тапети или избират легло в странна форма и композиция, популярни са например „висящите легла“. При избор на интериорен дизайн на Вашата спалня се опитайте да запазите баланс между модерното и естетически красивото, не се поддавайте на кича и винаги търсете комфорта.

Откъде мога да купя необходимите мебели за моята спалня?

Може да разгледате богатия асортимент на магазините „Aiko”, “Como”,”IKEA”, “Mobbo”, “Еником“,“Мондо“,“Явор“ и др. Преди това Ви предлагаме да видите брошурите на нашия сайт. Така ще знаете къде са най-добрите оферти.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Receive special emails

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!