Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Спортен сак Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 136 магазина
Виж всички магазини

Информация за Спортен сак

Всеки спортист, независимо дали е професионалист или любител, има нужда от подходящ спортен сак, в който да се побира необходимата екипировка. Това се отнася както за посещението на фитнес залата, така и за тенис корта.

Какви видове спортни сакове има? Какъв да изберем?

Спортните сакове се различават основно по своя размер и обема на багаж, който побират. Най-разпространените сакове имат стандарта правоъгълна форма. Най-често имат къси и дълга дръжка, който регулира дължината си. Много модерни са и саковете с цилиндрична форма. Саковете, предназначени за тенис на корт, се различават по своята форма. Тъй като в тях има отделение за различен брой тенис ракети, формата им е съобразена с това.

Когато избирате спортен сак определете за какъв спорт ще го използвате, освен това повечето сакове са подходящи и за туризъм и краткосрочни пътувания. Това ще Ви помогне при избора на размер и брой на отделенията и джобовете. Някои от саковете имат колелца, за по-лесно пренасяне, а други са изработени от водонепропускливи материи.

Известни и предпочитани марки на спортни сакове са Adidas, Puma, Reebok, Speedo, Everlast, Head, Lotto, Helly Hansen и други.

Откъде да купи спортен сак?

Ще намерите голямо разнообразие от сакове за различни видове спорт, туризъм и почивка в магазините за спортни стоки. В зависимост от размера, предназначението, материалите цените на саковете могат да надхвърлят няколкостотин лева. За да откриете най-изгодната цена за избрания от Вас продукт, разгледайте промоционалните брошури на магазините. В сайта Broshura.bg може да го направите бързо и лесно, като сравните намаленията и изберете най-добрата оферта.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!