Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Спрей за коса Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 134 магазина
Виж всички магазини

Информация за Спрей за коса

Всяка жена иска да има красива, здрава и бляскава коса. Безупречната прическа ни дава допълнително самочувствие и ни прави по-забележими. Има десетки видове продукти, които подхранват и заздравяват косата, както и такива, които променят вида й изцяло – бои, оцветители и т.н. Въпреки това едни от най-предпочитаните продукти са спрейовете за коса.

Какви видове спрей за коса има?

Има няколко основни вида спрей за коса – оцветяващи, слънцезащитни и термозащитни, подхранващи. Оцветяващият спрей ни дава възможност да променим цвета на косата си или на отделни кичури. Те се отмиват лесно, а създават ефектен резултат.

Слънцезащитният спрей предпазва косата от вредното влияние на UV лъчите, намалява накъсването на косъма, в резултат на изсушаване. Спреят за термозащита се препоръчва преди използването на сешоар, преса или маша. Високата температура на уредите действа агресивно върху косъма. Той става сух и изтощен, накъсва се лесно.

Подхранващият спрей за коса подпомага лесното разресване, прави косата мека и гладка. Обикновено се нанася на влажна коса по цялата й дължина. Повечето марки включват спрея за коса в различните серии за грижа за косата. Спреят може да бъде за придаване на обем или за изправяне.

Какъв спрей да изберем?

На първо място това зависи от желания ефект, който искаме да постигнем. Голямото разнообразие от видове и марки също ни улеснява. Ако сме решили да направим прическата си по-атрактивна, без да се налага да използваме трайни бои, цветният спрей е точният избор. Той се нанася лесно и може да се отмие с шампоан. Препоръчително е да избирате продукти за подхранване и измиване на косата от една серия. Това ще подпомогне усвояването на полезните съставки и ще допринесе за най-добрия ефект. Слънцезащитните и термозащитните спрейове се нанасят на суха или влажна коса, като създават защитен слой върху косъма, който предпазва от изсушаване, накъсване и вредното влияние на слънчевите лъчи и високата температура на уредите.

Може да откриете най-изгодната цена на избрания от Вас продукт, в актуалните брошури на магазините, в Broshura.bg.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!