Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Спрей за крака Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 2 от 2 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 136 магазина
Виж всички магазини

Информация за Спрей за крака

Ако обичате туризма или пък работата Ви изисква много ходене или стоене на крак, навярно рано или късно ще имате оплаквания, болки в ходилата, оттоци и лоша миризма на стъпалата. Проблемът се задълбочава, ако Ви се налага да носите затворени или неудобни обувки, които допълнително спарват краката. Не оставяйте нещата така, а се погрижете за комфорта и добрата си хигиена. Можете да си помогнете, ако купите качествен спрей за крака.

Как действа спреят за крака? Защо да го използвам?

Спрейовете се продават във флакони и се впръсква  1-2 пъти на ден от тях по краката. Този вид козметика съдържа антимикотични, антибактериални вещества и ментол и камфор и освен че освежава стъпалата, предпазва от поява на гъбички. Можете да избирате сред изобилието от аромати на пазара. Повечето от тях имат и охлаждащо действие, така че можете да си осигурите свежест дори и в най-горещите и мъчителни дни. Ако не обичате изобилието от химия в козметиката, купете спрей за крака, който е със 100% натурални съставки и не съдържа лактоза и глутен.

Какви цени да очаквам?

Спрейовете за освежаване на крака струват между 3 и 10 лева в зависимост от грамажа и марката на продукта.

Откъде да купя спрей за крака?

Ако желаете да си купите спрей за крака, посетете магазините на „Lilly”, “Kaufland”, “dm”или си поръчайте от каталозите на „Oriflame” и “Avon”.  Не давайте излишни пари, ако можете да спестите, купувайки изгодни продукти. Следете редовно сайта ни за новите брошури, които качваме, за да знаете къде се предлагат промоционални оферти.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!