Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Спрей за тяло Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 137 магазина
Виж всички магазини

Информация за Спрей за тяло

Освежаването и хидратирането на кожата е необходимо не само през горещите летни дни. През лятото кожата ни се дехидратира под влияние на слънцето, а през зимата – студът и материите на дрехите могат да я направят по-суха и груба. В тези случаи на помощ идва спрея за тяло.

Какво представлява спреят за тяло и какви видове има?

Спрейовете за тяло са фини и нежни, освежават и овлажняват кожата. Повечето от тях са с различни плодови или цветни аромати, което допълва усещането за свежест. Освен тях, в търговската мрежа ще намерите и слънцезащитни и бронзиращи спрейове за тяло. Те са с лека формула, като предпазват от вредните UV лъчи, а бронзиращите – подпомагат по-бързото и равномерно добиване на тен.

Какъв спрей за тяло да изберем?

Разнообразието от видове спрейове ни позволява да изберем спрей по наш вкус и предпочитания. При слънцезащитните продукти трябва да се съобразим с типа кожа, за да изберем подходящия защитен фактор.

Освежаващите спрейове, най-често са подходящи за всякакъв тип кожа. Те могат да са обогатени с различни витамини, но обикновено изборът зависи от техния аромат. Различните марки предлагат пълни серии за грижа за тялото, включително и спрей, с определен аромат. Популярни са ванилия, череша, манго, праскова, кокос, нар, диня. Има и комбинации – мед и мляко, ябълка и канела, и т.н.

Може да намерите спрейове за тяло във всеки магазин за козметика или в големите супермаркети, както и да изберете продукт от каталозите на Avon и Oriflame. Сравнете цените и изберете най-изгодната – бързо и лесно в сайта Broshura.bg, в който се публикуват актуалните промоционални брошури.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!