Стелаж Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 5 от 5 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 192 магазина
Виж всички магазини

Информация за Стелаж

Мебелите и повърхностите, на които поставяме и подреждаме предметите си, са необходими не само за дома, но и за работното място, складовете и големи производствени предприятия. Сега на пазара има толкова видове стелажи, че можем спокойно да се запознаем със спецификата на всеки вид, за да изберем подходящия за нашите цели.

Какви видове стелажи има? Какъв да избера?

През последните години се увеличиха значително рекламните кампании и изложенията, по време на които могат да се популяризират определени стоки или услуги. Това закономерно води до нарастване търсенето на стелажи, които са лесни за преместване и сглобяване. Най-често рекламните стелажи са направени от картон, могат да бъдат сглобяеми или по-издържливи, направени от стомана. Съществуват и алуминиери стелажи, предназначени за нареждане на вестници или списания на тях. Други видове удобни за употреба стелажи са складовите. Например безвинтовата сглобка от три гнезда позволява преместване във вертикална посока на рафтовете. Така всяка съществуваща конфигурация при необходимост, без нужда от инструменти. Добрите складови стелажи са изработени от стомана с прахово полимерно покритие, което осигурява устойчивост срещу корозията и придава отличен външен вид на стелажите. Когато избирате, се старайте да вземете продукт, който е функционален, изграден от здрав материал и изглежда добре.

Откъде мога да купя стелажи?

Изберете стелажите за Вашата фирма, магазин или склад, използвайки брошурите на сайта ни. На тях са отбелязани промоционалните  на пазара продукти. Можете да разгледате и предлаганите модели стелажи в „Praktiker”, “Plesio”, “Mr. Bricolage”, “Bauhaus” , “Praktis” и др.