С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Стерилизатор Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 158 магазина
Виж всички магазини

Информация за Стерилизатор

За да осигурим комфорта и здравето на нашето бебе, трябва да избираме внимателно както дрешките и играчките му, така и шишетата за хранене, бибероните и всички останали аксесоари и практични уреди. Всеки родител знае, че стерилизирането на шишетата и приборите за хранене е от изключителна важност. В днешно време това може да стане бързо и лесно със специалните стерилизатори.

Какви стерилизатори има? Какъв да изберем?

В днешно време стерилизаторите могат да бъдат електрически или предназначени за използване в микровълнова фурна. Електрическите стерилизатори могат да имат различен капацитет, като най-предпочитаните са предназначени за 6 шишета. Те могат да се използват са стерилизиране на шишета, залъгалки, помпи за изцеждане и т.н. Някои модели стерилизират и сушат съдовете. При различните производители указанията за необходимото време и количество вода се различават, затова преди употреба прочетете внимателно указанията. Електрическите стерилизатори са на по-високи цени, като те зависят от капацитета, времето на стерилизация и т.н., и често надхвърлят 100 лв.

Стерилизаторите за микровълнова фурна също имат различен капацитет. Добре е да съобразите размера на стерилизатора с размера на микровълновата, тъй като ако тя е по-малка може да не побере стерилизатора. Необходимото време се определя от мощността на микровълновата, а количеството вода е указано на самия уред.

Откъде да купим стерилизатор?

Може да намерите разнообразие от стерилизатори както в магазините за детски и бебешки стоки, така и в магазините за техника. Предпочитани марки са Philips – Avent, Chicco, Bretoni, Babymoov, Canpol, Farlin и други. За да закупите нужния Ви уред на изгодна цена, разгледайте промоционалните оферти за стерилизатори в Broshura.bg.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!