Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Стойка за дрехи Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 3 от 3 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 137 магазина
Виж всички магазини

Информация за Стойка за дрехи

Независимо дали се чудим къде да закачим якетата и палтата си, дали просто искаме някои дрехи да са ни под ръка, или да закачим мокрите хавлии и кърпи в банята, стойката за дрехи са практично решение. Може да ги поставим където ще ни бъдат най-полезни – в антрето, в банята или спалнята.

Какви стойки за дрехи има? Каква да изберем?

Стандартните стойките за дрехи са изработени от различни видове метал, като могат да бъдат и в комбинация с дърво или пластмаса. В горната си част могат да наподобяват формата на обикновена закачалка, както и да имат тръби – за окачане на кърпи, шалове и т.н. или за закачане на традиционни закачалки. Някои стойки са сгъваеми, което ги прави подходящи за по-малки пространства и лесни за съхранение. Стойките за дрехи могат да имат и рафтчета, на които да поставите обувки или други вещи.

Стойката може да бъде и само с разклонения в горната си част, на които да се окачват палта, якета и т.н.

Когато избирате стойка за дрехи, обърнете внимание на нейната стабилност и здравина. Тя не трябва да се клати, а основата й и крачетата да за устойчиви. Размерите зависят от Вашите лични предпочитания и нужди, а различните декоративни орнаменти могат да допълнят интериора на помещението.

Откъде да купим стойка за дрехи?

Може да намерите голямо разнообразие от стойки в магазините за обзавеждане и декорация – Икеа, JYSK, Зона, Практикер, Практис и т.н. Най-изгодните цени ще откриете в техните актуални брошури, които може да разгледате бързо и лесно в Broshura.bg. Така ще изберете най-подходящата стойка за Вашия дом на атрактивна и достъпна цена.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!