Стойка за чадъри

Намерихме 2 резултата за Стойка за чадъри в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 2 промоции за Стойка за чадъри. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Стойка за чадъри и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

22.06 - 19.07 GS Строймаркет
22.06 - 19.07 GS Строймаркет

Подобни продукти от тази категория

11.06 - 08.07 МЕТРО
01.06 - 15.08 ИКЕА
19.06 - 09.07 Практикер
19.06 - 09.07 Практикер
19.06 - 09.07 Практикер
19.06 - 09.07 Практикер

Повече информация за Стойка за чадъри

Чадърът е ценен и практичен аксесоар както по време на дъжд, така и за да се предпазим от жаркото слънце. Много от дамите държат постоянно чадър в чантата си, а на плажа е основно средство за осигуряване на сянка и предпазване от слънчево изгаряне. За да е стабилен чадъра на плажа, в градината или на терасата ни е необходима стойка.

Какви видове стойки за чадъри има?

Стойките за чадъри могат да се разделят на два основни вида, които се определят според предназначението им. Първата група са стойките, които се използват за различни големи чадъри. Те се използват на открити пространства, като осигуряват устойчивост и стабилност на чадъра. Могат да бъдат пластмасови, метални, каменни. За плаж има специални стойки, които са заострени в единия си край. Те се забиват в пясъка, чадърът се поставя в тях, а със специален болт чадъра се фиксира и се закрепя здраво за стойката.

Втората група стойки за чадъри са предназначени за домашна употреба. В тях може да подредите и съхранявате чадърите. Стандартните стойки са с конусовидна форма, могат да наподобяват продълговат кош и други. В различните магазини може да ги срещнете и като „поставки за чадъри”. Разнообразието от модели, цветове, форми и декоративни орнаменти могат да направят поставката допълнение към интериора.

Откъде да купим стойка за чадър?

Стойките за чадъри, предназначени за открити пространства, може да намерите в магазините за обзавеждане и аксесоари, в отдела за градината – Практис, Практикер, Баумакс, Баухаус, Бриколаж и т.н. Разнообразие от поставки за чадъри, които да използвате в дома си, ще откриете и в Комо, Домко, Аико и други. Най-изгодните цени са публикувани в актуалните брошури на магазините, които може да разгледате в Broshura.bg.

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах