Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Студен чай Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 136 магазина
Виж всички магазини

Информация за Студен чай

Приемането на голямо количество течности е необходимо, особено през летните месеци. Често забравяме, че по-голямата част от организма ни съдържа вода,а освен това изразходваме много калории и се потим, затова ако не си набавяме ново количество вода непрекъснато, ще се чувстваме неработоспособни и отпаднали. Приемът на кафе, студен чай, фреш, минерална вода и  др. може да ни освежи в топлите месеци, но и да подсили организма ни, когато сме гладни или изморени. Затова е изключително важно да доставим на тялото си от тези толкова необходими течности.

Какви видове студен чай има? Какъв да избера?

Изборът на студен чай става все по-лесен. Пазарът е залят от продукти, които са в различни количества – бутилки от 500 мл, както и от 1 л. Освен това може да избирате между множество различни вкусове – горски плодове, праскова, лимон, мента, зелен чай и мн.др. По принцип винаги големите опаковки излизат по-изгодно от малките и е добре да взимате по-големи количества , особено ако домакинството се състои от повече хора. Продават се и разтворими студени чайове, които са на прах и се смесват с вода. Те са много евтини, но Ви съветваме да ги избягвате, защото са пълни с много консерванти. На пазара се предлагат продукти с по-малко захар от преди, което е отбелязано на бутилките. Съветваме Ви да избирате от тях, за да пиете по-здравословни напитки.

Кои марки студен чай са добри? Откъде да си купя?

Продуктите на “Nestea”,“ San Benedetto”, “Lipton”, “Derby” са едни от най-предпочитаните и купувани от потребителите. Ако за Вас е важно да пазарувате разумно и да пестите от парите си, информирайте се посредством нашия сайт и брошурите, които качваме за новите промоции, които големите търговски вериги предлагат.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!