Студен чай

Намерихме 4 резултата за Студен чай в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 4 промоции за Студен чай. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Студен чай и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

09.07 - 15.07 Фантастико

Подобни продукти от тази категория

Повече информация за Студен чай

Приемането на голямо количество течности е необходимо, особено през летните месеци. Често забравяме, че по-голямата част от организма ни съдържа вода,а освен това изразходваме много калории и се потим, затова ако не си набавяме ново количество вода непрекъснато, ще се чувстваме неработоспособни и отпаднали. Приемът на кафе, студен чай, фреш, минерална вода и  др. може да ни освежи в топлите месеци, но и да подсили организма ни, когато сме гладни или изморени. Затова е изключително важно да доставим на тялото си от тези толкова необходими течности.

Какви видове студен чай има? Какъв да избера?

Изборът на студен чай става все по-лесен. Пазарът е залят от продукти, които са в различни количества – бутилки от 500 мл, както и от 1 л. Освен това може да избирате между множество различни вкусове – горски плодове, праскова, лимон, мента, зелен чай и мн.др. По принцип винаги големите опаковки излизат по-изгодно от малките и е добре да взимате по-големи количества , особено ако домакинството се състои от повече хора. Продават се и разтворими студени чайове, които са на прах и се смесват с вода. Те са много евтини, но Ви съветваме да ги избягвате, защото са пълни с много консерванти. На пазара се предлагат продукти с по-малко захар от преди, което е отбелязано на бутилките. Съветваме Ви да избирате от тях, за да пиете по-здравословни напитки.

Кои марки студен чай са добри? Откъде да си купя?

Продуктите на “Nestea”,“ San Benedetto”, “Lipton”, “Derby” са едни от най-предпочитаните и купувани от потребителите. Ако за Вас е важно да пазарувате разумно и да пестите от парите си, информирайте се посредством нашия сайт и брошурите, които качваме за новите промоции, които големите търговски вериги предлагат.

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах