Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Стъклочистачка Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 136 магазина
Виж всички магазини

Информация за Стъклочистачка

Стъклочистачката представлява уред за ефективно почистване на вода и работен разтвор от прозорци и стъклени повърхности. Уредът за почистване е незаменим домашен помощник, който се грижи за блестящата чистота на прозорците и огледалата във всеки дом. Стъклочистачката има две основни части – дръжка и специален гумен край, който абсорбира течности.

Преди появата на стъклочистачките

Съществуват множество алтернативи за почистване на стъклените повърхности. Сред тях са миене на огледалните повърхности със сол и търкане с вестник, излъскване на стъклата със стара хавлиена кърпа и оцет и т.н. Въпреки всички тези нетрадиционни методи за почистване, най-добър резултат несъмнено се получава, когато в употреба влезе стъклочистачката.

Какви видове стъклочистачки можем да срещнем на пазара?

В зависимост от материалите за изработка, стъклочистачките могат да варират. Най-често дръжката на уреда за почистване е от пластмаса или от метал, като на дръжката често има и специална гума против плъзгане. В по-високия ценови клас има и стъклочистачки със стоманени дръжки и редица други преимущества. Накрайникът най-често е от гума, но има и такива от естествен каучук за по-добра абсорбация на течности. Важно е да прецените от какъв уред имате нужда и тогава да решите каква сума сте готови да отделите за покупката.

От къде да купим стъклочистачка?

Домакините знаят най-добре колко е важно стъклените повърхности да блестят от чистота. За да изглеждат и Вашите стъкла в перфектно състояние, започнете с почистването им. Подходящите стъклочистачки можете да намерите в брошурата в нашия сайт. Там сме селектирали разнообразни оферти на редица търговски марки, сред които Mr. Bricolage и магазини Зора. Изберете Вашата нова стъклочистачка и помогнете на стъклените повърхности да заблестят с по-силно.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!