Суджук

Намерихме 3 резултата за Суджук в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 3 промоции за Суджук. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Суджук Орехите и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

Подобни продукти от тази категория

Повече информация за Суджук

С повод или без нарязаното мезе и чашата червено вино винаги са правели вечерите по-приятни и релаксиращи. Да посрещнеш скъпи приятели на голяма трапеза и цяла вечер да си спомняте минали моменти или заедно да чертаете планове за бъдещето…Всеки обича такива мигове и несъмнено доброто настроение и вкусната храна ги правят още по-запомнящи се. Суджукът, преди приготвян от почти всички семейства в домашно условия, а сега купуван от магазина, винаги е бил на почит и е сред задължителните продукти в дома.

Какво трябва да знам за суджука?

Луканката и суджукът са „родственици“, но разликата между тях е, че в луканката има повече подправки и по принцип в нея доминира свинското месо, а в суджука-телешкото. Освен това луканките най-често са в права форма, а суджукът прилича на подкова. Последният е традиционно по-сух и с по-малко подправки от луканката. При избор на месни колбаси по принцип и на суджук конкретно е важно да се ръководим не от цената, а от личния си опит, а също така и от утвърдените стандарти за продукта. Някои продукти са вече патентовани и все по-често се правят проверки за качеството и съдържанието на луканките и суджуците. Винаги гледайте какво пише на етикета и не купувайте продукти с изтичащ срок на годност или с много сланина.

Кои марки суджук са добри? Какви цени да очаквам?

Сред най-известните марки суджук са „Горнооряховски суджук“, „Чипровски суджук“, както и продуктите на „Орехите“ и „Маджаров“. Цените са различни, но средно суджукът излиза около 19 лева за килограм.

Откъде да си купя суджук?

Търговските вериги предлагат голям избор от колбаси и суджуци. Например в „BILLA”, “Т Маркет“, „Фантастико“, „Kaufland”, “Carrefour”  и др. можете да си купите подходящото мезе за Вашата трапеза. Ако желаете да пазарувате разумно, следете редовно нашия сайт, където публикуваме всеки ден брошури с най-новите намаления в магазините.

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах