Супа

Намерихме 1 резултат за Супа в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 1 промоция за Супа.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

01.12 - 01.01 Билла

Подобни продукти от тази категория

07.11 - 31.12 Билла
31.10 - 31.12 МЕТРО
01.12 - 15.12 Фреш маркет
01.12 - 15.12 Фреш маркет
01.12 - 15.12 Фреш маркет
01.12 - 15.12 Фреш маркет
01.12 - 01.01 Билла
01.12 - 01.01 Билла
09.12 - 15.12 ЛИДЛ

Повече информация за Супа

Вкусната течност, която се е превърнала в неизменна част от нашето меню, наричаме супа. Тя може да съдържа различни хранителни съставки и подправки в зависимост от вкуса и предпочитанията на консумиращите я. А иначе първите, които са се сетили да създадат апетитната течност са французите и именно от френски идва името супа (soupe).

Как се прави супа?

Супата най-чeсто се приготвя като към бульон или мляко се добавят съответните съставки. Най-често те са нарязани зеленчуци или късчета месо. Слагат се също и подправки според вкуса и вида супа. Течната част на супата неизменно представлява по-голямата част от нея за сметка на плътната част. От своя страна пък именно поставените в супата хранителни продукти са носител на полезни вещества. В нея продуктите могат да бъдат нарязани на едро или на дребно, а има и вариант, в който те са пасирани, като различните видове крем супи. Има и супи, които се приготвят без топлинна преработка, като например любимата ни студена супа, наречена таратор. За да бъдат по-хранителни супите, към тях често се добавят запръжка и застройка.

Защо да ядем супи?

Супите са полезни, тъй като най-често са направени от полезни за организма продукти. Освен това плътната част на супата излъчва аромат, който възбужда апетита. Супите се усвояват бързо от организма, а в същото време чрез консумацията им можем да си набавим всички необходими хранителни вещества. Неслучайно менюто на малките деца и бебетата включва основно това ястие.

Откъде да си купим готови супи?

Ако искате да си приготвите вкусна супа, можете са доверите на помощници в лицето на готовите супи или продуктите за супа, които се предлагат в редица магазини, ние сме подбрали най-добрите оферти и сме ги поставили  в брошурата на нашия сайт за Ваше улеснение. Разгледайте нашите предложения и забъркайте вкусна супа за Вас и Вашето семейство.