Сушилня

Намерихме 1 резултат за Сушилня в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 1 промоция за Сушилня.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

16.03 - 05.04 Техномаркет

Подобни продукти от тази категория

13.03 - 09.04 Интерсервиз Узунови
13.03 - 09.04 Интерсервиз Узунови
13.03 - 09.04 Интерсервиз Узунови
13.03 - 09.04 Интерсервиз Узунови

Повече информация за Сушилня

Изпрали сте любимия си пуловер, вън е студено, а искате да го облечете…Абсурд е да изсъхне толкова бързо. Има ситуации, в които не можем да чакаме дрехите да изсъхнат сами. В такива случаи улеснение за човека е наличието на сушилня у дома. Този уред, макар и не толкова разпространен в домакинствата, започва да набира популярност и да се търси.

Защо да си купувам сушилня?

На първо място спестявате време, особено ако е зима или е хладно навън. Чрез сушилнята дрехите Ви бързо ще са готови за обличане, свежи, и лятото няма да избледняват, сложени да съхнат под слънчевите лъчи. Ако използвате сушилня, дрехите няма да бъдат толкова смачкани и по-рядко ще се налага да ги гладите. Недостатък е единствено високата цена на уреда, която спира много от финансово нестабилните хора да го купят.

Каква сушилня да си купя? Какви функции имат те?

Повечето сушилни имат функциите „отложен старт“, което значи, че може да нагласите машината да работи през нощта например, по този начин използвате по-евтината тарифа на електричество и на сутринта дрехите Ви ще са идеално сухи. Уредите могат да работят на няколко режима според материята на поставените вътре дрехи (памучни, фини дрехи, вълнени и др.). Добре е да не избираме шумен уред, особено ако спалнята ни се намира близо до сушилнята. Някои от по-скъпите модели разполагат с функция за гладене, което също ни улеснява в поддържането на добрия вид на дрехите.

Кои марки сушилни са добри? Къде да ги разгледам?

Сред лидерите на пазара са „Bosch”, “Beko”, “Indesit”, “Candy”, “AEG” и др. Може да разгледате наличните модели в магазините на „Технополис“, Търговска верига „Зора“, „Денси“ и др. На нашия сайт качваме брошури, на които може да видите къде са най-изгодните предложения. Разгледайте ги, направете разумен избор!

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах