Сушилник

Намерихме 5 резултата за Сушилник в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 5 промоции за Сушилник. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Сушилник и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

Подобни продукти от тази категория

Повече информация за Сушилник

Сушилникът представлява устройство, върху което поставяме изпрани дрехи или измити съдове, за да изсъхнат. В зависимост от предназначението му може да бъде изработен от различни материали и да има различни форми. Повечето сушилници за дрехи например са изработени от стоманени тръби, които се разгръщат до заемане на определена форма.

Видове сушилници

Сушилници можем да открием във всяка стая на едно домакинство. В кухнята например след измиване на съдовете ги поставяме върху сушилници, където да изсъхнат. Сушилниците за дрехи можем да поставим във всяка една стая, но най-подходящо е да не са във стаята, в която спим, тъй като мокрите дрехи отделят влага, която пък не е благоприятна за нашето здраве. Устройствата, върху които слагаме мокрите си дрехи, могат да бъдат хоризонтални или вертикални.

Какво трябва да знаем, когато изибраме сушилник?

Когато избираме сушилник за дрехи, хубаво е да изберем такъв с прахово покритие. По този начин дрехи, които сме поставили върху нвго, ще бъдат защитени. Всеки сушилник може да издържи различна тежест, така че е добре да се осведомите каква е тя, преди да направите покупка. Това е важно, защото често купуваме сушилници, върху които поставяме прекалено голямо количество дрехи и те поддават под тежестта. Важно е да изберете такъв сушилник, чиято конструкция ще позволява максимално оползотворяване на пространството, като дрехите, които сме поставили не се докосват една с друга

Магазини, в които можете да намерите сушилници

Актуални оферти на Айко, Моббо, Еником М, Кауфланд и други вериги магазини можете да откриете на нашия сайт в специално създадената от нас брошура. Разгледайте и изберете Вашите нови сушилници сега.

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах