Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Съд за печене Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 135 магазина
Виж всички магазини

Информация за Съд за печене

Едни от най-вкусните и популярни рецепти са свързани с печенето във фурна. Зеленчуци, меса или десерти, за да се изпекат равномерно и да имат апетитен вид не е нужно само подходящата температура. Често пренебрегваме избора на съдове за печене, но те са не по-малко важни.

Какви съдове за печене има?

На пазара може да намерите различни размери и форми съдове за печене. Въпреки това основният избор, който трябва да направим е от какъв материал да бъдат – керамични, силиконови, с тефлоново покритие, стъклени, алуминиеви и т.н.

Керамичните съдове са едни от най-предпочитаните. Те са много издръжливи на високи температури, по-трудно се надраскват и запазват качествата си дълго време, за разлика от съдовете с тефлоново покритие. Това ги прави подходящи и за използване в микровълнова фурна. Освен това се смятат за едни от най-безопасните, тъй като керамиката е на глинена основа.

Силиконовите съдове се използват предимно за печива. Те също са устойчиви на високи температури, като могат да се използват и при замразяване. Силиконовите форми са удобни, тъй като изваждането на печивата е по-лесно и не е необходимо използването на мазнина.

Стъклените съдове са предпочитани заради възможността да се видят всички пластове на ястието. Освен това, когато печете в стъклена форма може ясно да прецените дали кексът или друго печиво е добре изпечено или е все още сурово.

Откъде да купим съд за печене?

Може да намерите различни съдове за печене в магазините, в които се предлагат битови стоки и домашни потреби. Когато купувате форма за печене, обърнете внимание да няма напуквания. Това важи особено за стъклените и керамични съдове, защото могат да се спукат при печене.

Разгледайте актуалните предложения за съдове за печене, които ще намерите в Broshura.bg, и изберете най-изгодната цена.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Receive special emails

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!