Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Съдове комплекти Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 135 магазина
Виж всички магазини

Информация за Съдове комплекти

За да можем да се развихрим в кухнята, да приготвим интересни и вкусни ястия, трябва да разполагаме с достатъчно съдове за готвене. От друга страна, за да можем да ги поднесем на гостите си по най-добрия начин, трябва да имаме подходящия комплект съдове за сервиране.

Какви комплекти съдове има? Какъв да изберем?

Най-общо може да разделим комплектите съдове, според тяхното предназначение – за хранене или за готвене. Комплектите съдове за хранене могат да бъдат както сервизи с чинии, купички и т.н., така и комплекти от вилици, лъжици, ножове.

Най-разпространените сервизи за хранене съдържат 18-19 части, но има и такива, които надхвърлят 40 части. Задължителните елементи от комплектите, независимо от големината им, са чиния за основно хранене, десертна чиния и чиния за супа. В комплекта може да са включени и купа за салата, плато, чаши и чинийки за кафе, супник и т.н. В магазините се предлага огромно разнообразие от цветове и форми, което улеснява избора. Най-добре изберете сервиз, който да отговаря на стандартната декорация на масата Ви. Така няма да се чудите как да съчетаете цветовете или как да украсите масата.

Комплектите съдове за готвене, обикновено са съставени от различни по големина тенджери и/или тигани. Най-предпочитани и популярни в последно време са керамичните и тефлоновите съдове. Керамичните са по-тежки, но пък са доста по-издръжливи. И двата вида са с незалепващо покритие, но при тефлоновите то се надрасква по-лесно, като губи качествата си.

Откъде да купим комплекти съдове?

Може да намерите различни видове, размери и стилове комплекти в магазините за обзавеждане и декорация – Комо, @Home, Икеа и т.н. Освен в тях, комплекти съдове се предлагат и в Метро, Кауфланд, Carrefour, Технополис, JYSK и други. Разгледайте промоционалните оферти в Broshura.bg и изберете най-изгодната цена за желания комплект.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Receive special emails

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!