Съдове комплекти

Намерихме 1 резултат за Съдове комплекти в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 1 промоция за Съдове комплекти.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

26.11 - 02.12 Фантастико

Подобни продукти от тази категория

Повече информация за Съдове комплекти

За да можем да се развихрим в кухнята, да приготвим интересни и вкусни ястия, трябва да разполагаме с достатъчно съдове за готвене. От друга страна, за да можем да ги поднесем на гостите си по най-добрия начин, трябва да имаме подходящия комплект съдове за сервиране.

Какви комплекти съдове има? Какъв да изберем?

Най-общо може да разделим комплектите съдове, според тяхното предназначение – за хранене или за готвене. Комплектите съдове за хранене могат да бъдат както сервизи с чинии, купички и т.н., така и комплекти от вилици, лъжици, ножове.

Най-разпространените сервизи за хранене съдържат 18-19 части, но има и такива, които надхвърлят 40 части. Задължителните елементи от комплектите, независимо от големината им, са чиния за основно хранене, десертна чиния и чиния за супа. В комплекта може да са включени и купа за салата, плато, чаши и чинийки за кафе, супник и т.н. В магазините се предлага огромно разнообразие от цветове и форми, което улеснява избора. Най-добре изберете сервиз, който да отговаря на стандартната декорация на масата Ви. Така няма да се чудите как да съчетаете цветовете или как да украсите масата.

Комплектите съдове за готвене, обикновено са съставени от различни по големина тенджери и/или тигани. Най-предпочитани и популярни в последно време са керамичните и тефлоновите съдове. Керамичните са по-тежки, но пък са доста по-издръжливи. И двата вида са с незалепващо покритие, но при тефлоновите то се надрасква по-лесно, като губи качествата си.

Откъде да купим комплекти съдове?

Може да намерите различни видове, размери и стилове комплекти в магазините за обзавеждане и декорация – Комо, @Home, Икеа и т.н. Освен в тях, комплекти съдове се предлагат и в Метро, Кауфланд, Carrefour, Технополис, JYSK и други. Разгледайте промоционалните оферти в Broshura.bg и изберете най-изгодната цена за желания комплект.

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах