Съдомиялна машина Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 4 от 4 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 181 магазина
Виж всички магазини

Информация за Съдомиялна машина

Организирането на семейна или приятелска вечеря е свързано с часове прекарани в кухнята. Всяка домакиня се старае да приготви вкусни ястия и да осигури комфорт на своите гости. Всичко е чудесно, докато не дойде моментът, в който трябва да измием огромния куп от мръсни чинии, вилици, ножове, чаши и т.н. В такъв момент ни се иска да имаме вълшебна пръчица, с която да върнем чистотата им до блясък. В ролята на тази вълшебна пръчица влиза съдомиялната машина.

Как да изберем съдомиялна машина?

Съдомиялната отдавна не е лукс или глезотия. В днешно време, все по-често гледаме на практичния уред, като на инвестиция – той спестява време, усилия, често консумативи и енергия.

Изборът на съдомиялна машина трябва да се съобрази с големината на домакинството, колко често ще я използваме, и не на последно място – каква сума сме склонни да отделим. Размерът на съдомиялната зависи от съвместимостта й. Тя може да събира 6, 9, 12, 16 комплекта. Най-разпространени са съдомиялните за 12 комплекта, които имат размерите на стандартна пералня. Днес уредите са енергоспестяващи, освен това регулират консумацията на вода, ток и препарати.

Цените на съдомиялна за 12 комплекта могат да са между 350 и 1000 лв., в зависимост от марката. По-евтини са китайските Midea, Haier. Утвърдени марки са AEG, Ariston, Electrolux, Bosch, Gorenje, Whirpool.

Какво трябва да знаем за използването на съдомиялна?

Съдомиялната машина има нужда от три основни консуматива – препарат за миене, регенерираща сол и гланц. На пазара има редица препарати, предназначени за съдомиялна – гел, таблетки, гранули. Регенериращата сол омекотява водата, а гланцът предпазва съдовете от засъхнали капки.

Когато поставяте съдовете в миялната, трябва да отстраните остатъците от храна. Подреждането също е важно – не поставяте големите и обемисти тави или тенджери най-отпред, тъй като може задните съдове да не се измият добре, защото препаратът няма да стигне до тях.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!