Съдомиялна машина

Намерихме 2 резултата за Съдомиялна машина в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 2 промоции за Съдомиялна машина. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Съдомиялна машина и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

Подобни продукти от тази категория

13.03 - 09.04 Интерсервиз Узунови
13.03 - 09.04 Интерсервиз Узунови
13.03 - 09.04 Интерсервиз Узунови
13.03 - 09.04 Интерсервиз Узунови
16.03 - 05.04 Техномаркет

Повече информация за Съдомиялна машина

Организирането на семейна или приятелска вечеря е свързано с часове прекарани в кухнята. Всяка домакиня се старае да приготви вкусни ястия и да осигури комфорт на своите гости. Всичко е чудесно, докато не дойде моментът, в който трябва да измием огромния куп от мръсни чинии, вилици, ножове, чаши и т.н. В такъв момент ни се иска да имаме вълшебна пръчица, с която да върнем чистотата им до блясък. В ролята на тази вълшебна пръчица влиза съдомиялната машина.

Как да изберем съдомиялна машина?

Съдомиялната отдавна не е лукс или глезотия. В днешно време, все по-често гледаме на практичния уред, като на инвестиция – той спестява време, усилия, често консумативи и енергия.

Изборът на съдомиялна машина трябва да се съобрази с големината на домакинството, колко често ще я използваме, и не на последно място – каква сума сме склонни да отделим. Размерът на съдомиялната зависи от съвместимостта й. Тя може да събира 6, 9, 12, 16 комплекта. Най-разпространени са съдомиялните за 12 комплекта, които имат размерите на стандартна пералня. Днес уредите са енергоспестяващи, освен това регулират консумацията на вода, ток и препарати.

Цените на съдомиялна за 12 комплекта могат да са между 350 и 1000 лв., в зависимост от марката. По-евтини са китайските Midea, Haier. Утвърдени марки са AEG, Ariston, Electrolux, Bosch, Gorenje, Whirpool.

Какво трябва да знаем за използването на съдомиялна?

Съдомиялната машина има нужда от три основни консуматива – препарат за миене, регенерираща сол и гланц. На пазара има редица препарати, предназначени за съдомиялна – гел, таблетки, гранули. Регенериращата сол омекотява водата, а гланцът предпазва съдовете от засъхнали капки.

Когато поставяте съдовете в миялната, трябва да отстраните остатъците от храна. Подреждането също е важно – не поставяте големите и обемисти тави или тенджери най-отпред, тъй като може задните съдове да не се измият добре, защото препаратът няма да стигне до тях.

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах