Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Съдомиялна машина Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
 • стр: 1

  Открихме: съдомиялна за вграждане

  Технополис брошура до 26.04.2018
 • стр: 13

  Открихме: съдомиялна машина

  Практикер брошура до 10.05.2018
 • стр: 31

  Открихме: съдомиялна машина за

  Тека брошура до 30.04.2018
 • стр: 11

  Открихме: съдомиялна за вграждане

  Техномаркет брошура до 05.05.2018
Страница 1 от 1
-
Показани 5 от 5 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 135 магазина
Виж всички магазини

Информация за Съдомиялна машина

Организирането на семейна или приятелска вечеря е свързано с часове прекарани в кухнята. Всяка домакиня се старае да приготви вкусни ястия и да осигури комфорт на своите гости. Всичко е чудесно, докато не дойде моментът, в който трябва да измием огромния куп от мръсни чинии, вилици, ножове, чаши и т.н. В такъв момент ни се иска да имаме вълшебна пръчица, с която да върнем чистотата им до блясък. В ролята на тази вълшебна пръчица влиза съдомиялната машина.

Как да изберем съдомиялна машина?

Съдомиялната отдавна не е лукс или глезотия. В днешно време, все по-често гледаме на практичния уред, като на инвестиция – той спестява време, усилия, често консумативи и енергия.

Изборът на съдомиялна машина трябва да се съобрази с големината на домакинството, колко често ще я използваме, и не на последно място – каква сума сме склонни да отделим. Размерът на съдомиялната зависи от съвместимостта й. Тя може да събира 6, 9, 12, 16 комплекта. Най-разпространени са съдомиялните за 12 комплекта, които имат размерите на стандартна пералня. Днес уредите са енергоспестяващи, освен това регулират консумацията на вода, ток и препарати.

Цените на съдомиялна за 12 комплекта могат да са между 350 и 1000 лв., в зависимост от марката. По-евтини са китайските Midea, Haier. Утвърдени марки са AEG, Ariston, Electrolux, Bosch, Gorenje, Whirpool.

Какво трябва да знаем за използването на съдомиялна?

Съдомиялната машина има нужда от три основни консуматива – препарат за миене, регенерираща сол и гланц. На пазара има редица препарати, предназначени за съдомиялна – гел, таблетки, гранули. Регенериращата сол омекотява водата, а гланцът предпазва съдовете от засъхнали капки.

Когато поставяте съдовете в миялната, трябва да отстраните остатъците от храна. Подреждането също е важно – не поставяте големите и обемисти тави или тенджери най-отпред, тъй като може задните съдове да не се измият добре, защото препаратът няма да стигне до тях.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Receive special emails

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!