Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Таблетки за съдомиялна Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 137 магазина
Виж всички магазини

Информация за Таблетки за съдомиялна

Съдомиялната машина е голямо улеснение за всяко домакинство. С нейна помощ си спестяваме много време и усилия, а често и спестяваме от разхода на вода. На пазара има редица препарати, които са предназначени за съдомиялни – препарати за миене, гланц, регенерираща сол. Препаратите за миене могат да са под формата на гел, гранули или таблетки, като последните са едни от най-разпространените.

Какви таблетки за съдомиялна машина има?

Таблетките за съдомиялна съдържат активни вещества, които измиват съдовете и отстраняват мазнините. На пазара ще намерите различни таблетки, които изпълняват няколко функции. Освен че почистват и измиват съдовете, те могат да придават блясък без да оставят следи, да съдържат сол, която премахва остатъците от варовик, да предпазват стъклото от образуване на корозия.

Повечето таблетки за съдомиялна, които са определени като „всичко в едно”, могат да се използват самостоятелно, без допълнително използване на гланц и сол, но ако водата е слабо варовита. В противен случай – при силно варовита вода, е добре да комбинирате таблетката със сол и гланц.

Когато купувате таблетки за съдомиялна, обърнете внимание на указанията за употреба. Не се препоръчва използването им за съдове от фин кристал или порцелан, както и за други деликатни повърхности, тъй като има опасност от надраскване и нараняване.

Популярни марки на таблетки са Finish, Somat, W5, Fairy, Apta.

Откъде да купим таблетки за съдомиялна?

Може да закупите продукта във всеки магазин, в който се предлага битова химия и почистващи препарати – Фантастико, Метро, Кауфланд, Пикадили, Lidl, Carrefour, Billa, Т Маркет и много други. В Broshura.bg ще откриете актуалните промоции и отстъпки, които предлагат магазините. Възползвайте се от тях и закупете избрания препарат за съдомиялна на достъпна и разумна цена.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!