Таблетки за съдомиялна

Намерихме 3 резултата за Таблетки за съдомиялна в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 3 промоции за Таблетки за съдомиялна. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Таблетки за съдомиялна Somat и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

Подобни продукти от тази категория

Повече информация за Таблетки за съдомиялна

Съдомиялната машина е голямо улеснение за всяко домакинство. С нейна помощ си спестяваме много време и усилия, а често и спестяваме от разхода на вода. На пазара има редица препарати, които са предназначени за съдомиялни – препарати за миене, гланц, регенерираща сол. Препаратите за миене могат да са под формата на гел, гранули или таблетки, като последните са едни от най-разпространените.

Какви таблетки за съдомиялна машина има?

Таблетките за съдомиялна съдържат активни вещества, които измиват съдовете и отстраняват мазнините. На пазара ще намерите различни таблетки, които изпълняват няколко функции. Освен че почистват и измиват съдовете, те могат да придават блясък без да оставят следи, да съдържат сол, която премахва остатъците от варовик, да предпазват стъклото от образуване на корозия.

Повечето таблетки за съдомиялна, които са определени като „всичко в едно”, могат да се използват самостоятелно, без допълнително използване на гланц и сол, но ако водата е слабо варовита. В противен случай – при силно варовита вода, е добре да комбинирате таблетката със сол и гланц.

Когато купувате таблетки за съдомиялна, обърнете внимание на указанията за употреба. Не се препоръчва използването им за съдове от фин кристал или порцелан, както и за други деликатни повърхности, тъй като има опасност от надраскване и нараняване.

Популярни марки на таблетки са Finish, Somat, W5, Fairy, Apta.

Откъде да купим таблетки за съдомиялна?

Може да закупите продукта във всеки магазин, в който се предлага битова химия и почистващи препарати – Фантастико, Метро, Кауфланд, Пикадили, Lidl, Carrefour, Billa, Т Маркет и много други. В Broshura.bg ще откриете актуалните промоции и отстъпки, които предлагат магазините. Възползвайте се от тях и закупете избрания препарат за съдомиялна на достъпна и разумна цена.

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах