Табуретка

Намерихме 24 резултата за Табуретка в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 24 промоции за Табуретка. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Табуретка и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

Подобни продукти от тази категория

Повече информация за Табуретка

Табуретката представлява вид стол. Тя е ниска, тапицирана и без облегалка, като може да има един, два, три или четири крака в зависимост от модела. Названието на този вид стол идва от френски и означава столче. Именно във Франция е станало популярно използването на табуретки по време на управлението на Луи XIV.

Какви видови табуретки има?

Можем да срещнем различни видове табуретки в зависимост от техния дизайн и изработка. За прототип на табуретка се считат моделите с дървена основа, които се предлагат и до днес от много производители на мебели. Дървото, което се използва може да бъде различно, но най-често е кедър, дъб или бреза. Табуретките имат и неолекотени версии, на които е много удобно да се седи, но не са практични за пренасяне, тъй като са много по-тежки. Когато формата на табуретката наподобява седло пък се оказва, че при сядане натоварването се разпределя равномерно и не е необходима облегалка, за да ни бъде удобно. Табуретките могат да бъдат още сгъваеми, двойни, меки, твърди и т.н.

Каква табуретка да изберем?

Важно е съобразите дизайна на табуретката с интерирора в стаята, в която ще я поставяте. Най-често това се случва в кухнята или в хола, като холните табуретки са по-малки и при тях се набляга на красивия дизайн. За кухненските пък е важно да бъдат удобни. Дали ще се спрете на модерна табуретка или на традиционен исторически модел зависи от вкуса и предпочитанията Ви.

Откъде да купим табуретки?

Ако сте решили да декорирате дома си с покупка на сглобяема табуретки, то нашия сайт е мястото, в което можете да разгледате най-изгодните оферти на редица търговски вериги, сред които Como, Хоум, Мастърхаус и други. Вижте нашата брошура и изберете Вашите табуретки сега.