Тава

Намерихме 1 резултат за Тава в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 1 промоция за Тава.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

14.10 - 20.10 Kaufland

Подобни продукти от тази категория

26.09 - 23.10 Фантастико
01.10 - 31.10 Билла
07.10 - 20.10 Aiko
15.10 - 21.10 T MARKET
17.10 - 23.10 Фантастико

Повече информация за Тава

Тавата представлява съд с най-често правоъгълна или кръгла форма, в който поставяме конкретни продукти, за да приготвим дадена ястие. Тавите са съдове, в които печен храната. Наименованието им идва от турски език. Те могат да бъдат с дръжки или без, както и да бъдат изработени от различни материали.

Какви видове тави има?

Както казахме, формата на тавите най-често е правоъгълна или кръгла. Можем да си купим и грил тава, дълбока тава, специална тава с незалепващо покритие и така нататък. Можем също да избираме различни видове тави с керамично покритие, а има и такива със стъклено. Можете да избирате и между модели с и без капак. Като цяло можем да избираме измежду богато многообразие от различни тави, а сред производителите им са Делимано, Тефал, Силит, Фислер, Amt Gastroguss, SKK, Simax и така нататък.

Какво трябва да вземем предвид, когато избираме тави?

Важно е да съобразите покупката с бюджета, с който разполагате. Има различни видове тави с разнородните ценови категории, така че можете да изберете и качествен съд за по-ниска цена без да Ви се налага да правите компромис с качеството. Важно е да не забравяте да изключите печката си, след приготвянето на ястието и изваждането на тавата, а също и да не оставяте тавата прекалено дълго време изложена на висока температура.

Откъде да се снабдим с нови и качествени тави?

Редица големи търговски вериги предлагат изгодни предложения и оферти за качествени тави. Сред тях са Еником-М, Моббо, Мастърхаус, Икеа и още много други. Можете да разгледате брошурата на нашия сайт, където сме подбрали най-изгодните предложения на тези и още много друго магазини и да изберете Вашата нова тава.