Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Тапет Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 3 от 3 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 134 магазина
Виж всички магазини

Информация за Тапет

Решили сте да ремонтирате детската стая или пък спалнята Ви се нуждае от освежаване? Искате да промените атмосферата в помещението, но без да харчите прекалено много пари? Тапетите са в състояние да придадат светлина, обаяние и уют на дома, особено ако са избрани внимателно спрямо спецификата на стаята, за която са предназначени.

Какви тапети има? Какъв да избера?

Вече има голям избор от тапети и ако сте внимателни при своя избор, можете да купите най-доброто за Вашата стая. Предлагат се миещи и немиещи варианти, а според външния слой на тапета могат да се разделят на такива, които са изградени от винил, други-от хартия, трети-от естествен материал, а освен това има боядисващи и небоядисващи се. При избора на тапет преценете големината и вида на помещението. Ако то е мрачно, намерете тапети, които са светли и внасят усещане за свежест в стаята. Не би било уместно да изберете тапети от текстил за кухнята например, тъй като те имат свойството да задържат миризмата. Едва ли искате стените Ви да имат аромат на пържоли например…Имайте предвид, че ярките цветове и големите фигури оптически намаляват простора на стаята – не купувайте такива, ако помещението Ви е много малко. Освен това винаги купувайте повече тапети, за да сте сигурни, че ще са достатъчно, за да „облечете“ стаята – вземете 1 ролка повече. Хитринка да разширите оптически помещението е да вземете тапет с шарки, които са напречни. Любопитен факт е, че съществуват и тапети за баня, които са влагоустойчиви и биха могли да придадат допълнителен акцент и свежест в мокрото помещение.

Откъде да купя тапети?

Тапети за Вашата стая може да си купите от магазините на „Aiko”, “Praktiker”, “DOMKO”, “Baumax” и др. Не бързайте обаче, а първо разгледайте офертите, които сме качили на нашата страница.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Receive special emails

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!