Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Телбод Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 134 магазина
Виж всички магазини

Информация за Телбод

Телбодът е едно от най-използваните и практични приспособления. Той влиза в употреба не само в офиса, а различните му видове го правят широко приложим. По принцип, телбодът представлява приспособление, с чиято помощ се закрепят различен брой листове, което се осъществява чрез пробиването им с тънко телче.

Какви видове телбоди има?

Телбодите се различават както по размерите на телчетата, за които са предназначени, така и по максималния брой на листовете, които може да прикрепи.

Телчетата имат П-образна форма, като размерите им зависят от дължината и диаметъра на телчето, както и от дължината на крачетата му. По правило – колкото по-дебело е телчето и колкото по-дълго е то, толкова повече листове може да захване. Обикновено размерите на телчетата се състоят от две числа, които са разделени с наклонена черта. Например – размер 23/6 означава, че дължината на телчето е 6 мм, а 23 се отнася за диаметъра на телчето. С „№10” се отбелязват телчетата за мини телбод.

Освен по размери, телбодите се различават и по начина на прегъване на телчето, както и по самата форма на телбода. Най-често прегъването на телчето е стандартно – крачетата са извити, или плоско. Най-разпространените форми на телбодите са традиционен телбод, при който закрепянето на листовете става с натискане на горната предна част на приспособлението, и тип „клещи”. Има и телбоди, при които е наличен и ограничител за точно фиксиране на листовете.

Откъде да купим телбод?

Най-голямо разнообразие от телбоди ще откриете в магазините за офис консумативи и в книжарниците, както и в магазините от универсален тип, в които се продават и канцеларски материали. В Broshura.bg ще намерите най-изгодните цени, на които може да закупите избрания телбод и подходящите телчета към него.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!