Телевизор

Намерихме 4 резултата за Телевизор в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 4 промоции за Телевизор. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Телевизор и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

14.05 - 03.06 Технополис
13.05 - 26.05 МЕТРО
19.04 - 19.05 Интерсервиз Узунови

Подобни продукти от тази категория

Повече информация за Телевизор

Едно от чудесата на XX век. Хора от целия град се стичат у съседите си, които разполагат с ново изобретение, в което движещи се картинки на хора говорят и разказват истории. Едва ли днес можем да разберем каква еуфория е предизвикало създаването на първия телевизор, но прабабите  ни още разказват, че притежателите на този вид електрически уреди несъмнено са били сред най-посещаваните в селището. Първоначално черно-бели и с ограничени функции, телевизорите търпят шеметна промяна и днес, век и половина по-късно, можем да се насладим на невероятна картина, естетическа стойност и изобилие от услуги, които се съвместяват само в един предмет. 3D киното отдавна е излязло извън киносалоните и вече удобно се разполага и в границите на семейния хол, а повечето от новите устройства притежават възможност за връзка с интернет, както и с други дигитални устройства-мобилен телефон или компютър например. Картината е толкова ярка и детайлна, че виждаш обекта на екрана по-добре отколкото навън. Звукът също е кристално чист и ти позволява да се пренесеш в атмосферата на случващото се в илюзорния свят. Сега лесно можем да записваме любимите си предавания на външен харддиск и да го гледаме винаги, когато желаем. Улеснение за потребителите е и наличието на нови функции, които предлагат съхраняване на любими видео файлове или изображения в директориите на телевизора.

Потребителите избират телевизора според финансовите си възможности, но и според спецификата на своето жилище. Най-големите екрани едва ли са удачни за малкия хол, а също така последният модел телевизор не се вписва добре в атмосферата на скромен и консервативно декориран дом. Освен това голяма част от по-възрастните хора не биха могли да се справят със сложното меню на някои от продуктите и биха предпочели по-стари и опростени устройства. Изборът на телевизор трябва да е много внимателен, защото това е вещ, която използваме всекидневно и ще бъде голяма грешка, ако изпитваме системно трудности при оперирането с новия си уред.

Първенци по брой продадени телевизори са магазините на „Техномаркет“, „Технополис“, Търговска верига „Зора“, „Tehnopavilion“, “, „Метро“, „Денси“ и др. Достъпните цени и големият избор от продукти стимулират човека да търси най-доброто и удобно за използване устройство, което да придаде красота на дома му и усещане за комфорт на семейството му. Сред най-известните марки телевизори са Sony, LG, Samsung, JVC, Toshiba и други.

Непрекъснатото подобряване на производителността на телевизорите и добавянето на нови функции правят клиента още по-взискателен и внимателен при своя избор. В нашия сайт сме обединили информацията за най-добрите оферти за покупка на телевизор, които ще спестят от времето ви за търсене, но няма да спестят от насладата, която ще изпитате, когато усетите, че сте избрали идеалния продукт.

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах