Тенджера

Намерихме 19 резултата за Тенджера в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 19 промоции за Тенджера. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Тенджера и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

Подобни продукти от тази категория

26.09 - 23.10 Фантастико
17.10 - 23.10 Фантастико
21.10 - 03.11 Aiko
21.10 - 03.11 Aiko
21.10 - 27.10 Kaufland
21.10 - 27.10 Kaufland

Повече информация за Тенджера

Тенджерите са едни от най-важните домакински съдове, с които разполага дна кухня. Те са дълбоки и с плоско дъни, като най-често имат дръжки от двете си страни, а също и капак. В тенджерите варим вкусни супи и бульони, приготваме ароматни сосове, варим ориз и така нататък. Тенджерата е функционален и удобен домакински съд.

Какви тенджери има?

Можем да си купим различни тенджери според нуждите ни. Така наприемер има различни домакински съдове в зависимост от материала, от който са изработени, като той почти винаги е метален. Можем да се спрем на тенджера от чугун, алуминий, стомана, мед. Съществуват и стъклени тенджери, но тяхната употреба не е широко разпространена. Има и модели с една дълга дръжка вместо с две, но те се използват най-вече в професионалните кухни. 

Какво да имаме предвид, когато изибраме тенджера?

Имате възможност да изберете тенджери с различна големина според нуждите Ви. Редица търговски вериги предлагат комплекти от няколко от полезните домакински съдове, което е удобно и функционално решение, тъй като знаем, че конкретни тенджери са подходящи за приготвянето на определено ястие. При избора е важно да огледаме съдовете, за да се уверим ,че нямат дефект, като най-често се случва капакът да е по-голям или по-малък. Важно е да се спрем на качестен домакински съд, за да имаме възможност да го използваме по-дълго време.

Откъде да си купим нови тенджери?

Редица големи търговски вериги предлагат изгодни предложения и оферти за тенджери. Сред тях са Еником-М, Моббо, Мастърхаус, Икеа и още много други. Можете да разгледате дигиталната ни брошурата, качена на нашия сайт, където сме подбрали най-изгодните предложения на тези и още много друго магазини. Изберете новата си тенджера без да губите повече време, за да може да започнете да готвите с по-голямо удоволствие.