Теракот Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 5 от 4 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 187 магазина
Виж всички магазини

Информация за Теракот

Теракотът е широко известен продукт, направен от каолинова глина. Той е известен на хората още от ерата на Неолита. Намира широко приложение в строителството, в грънчарството и т.н. Можем да използваме подова повърхност от теракот във всяка една стая от нашия дом.

Какви видове теракот има?

Теракотените плочки са сред най-популярните, когато става въпрос за подово покритие в един дом. Съществува богато многообразие от цветове, между които можем да избираме. Освен това можем да открием и плочки с различни размери и форми. Теракотът може да имитира различни видове материали за облицовка чрез специалната си текстура. Така например можем да срещнем теракот със структура на тухла. Според нивото на издръжливост имаме различни видове теракот, като ако се спрем на теракотени плочки с по-ниско ниво на издръжливост е хубаво да ги поставим в коридор или баня.

Какви са предимствата на теракота?

Теракотът е предпочитан от голям брой хора, заради своите предимства. На първо място е важно да отбележим, че той е направен от екологични материали и точно поради тази причина няма вредно действие върху хората. Друго важно негово предимство е траен и универсален. В сравнение с други продукти, цената на теракота е по-атрактивна, а по качество той не отстъпва по нито един показател.

Откъде да купим теракот?

В магазините на Практис, Чечосан, Бриколаж, Баухаус и Баумакс можете да намерите различни видове теракот. За да улесним Вашето търсене направихме дигитален каталог с най-добрите оферти на тези търговски вериги, както и още много други актуални предложения. Вижте ги на нашия сайт и най-подходящия за Вашите нужди теракот. 

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!