Термометър

Намерихме 2 резултата за Термометър в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 2 промоции за Термометър. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Термометър и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

Подобни продукти от тази категория

01.01 - 31.01 Аптеки SOpharmacy
01.01 - 31.01 Аптеки SOpharmacy
01.01 - 31.01 Аптеки SOpharmacy
01.01 - 31.01 Аптеки SOpharmacy
01.01 - 31.01 Лили Дрогерие
01.01 - 31.01 Ремедиум
01.01 - 31.01 Ремедиум
01.01 - 31.01 Ремедиум
01.01 - 31.01 Аптеки Subra

Повече информация за Термометър

Чувствате се зле и усещате, че кожата Ви гори? Детето лежи цял ден и е коренно различно от миналите дни, които е прекарало в шеметни игри? Навън времето е променливо и дъждовно или сте сменили рязко климата. Навярно се нуждаете от термометър, за да изясните дали има причина да се тревожите.

Какви видове термометри има? Какъв да си купя?
Все още най-разпространените термометри са живачните, въпреки че са опасни и при евентуално счупване могат да навредят сериозно, особено ако са в ръцете на малко дете. Европейският съюз се стреми да ограничи употребата им, но все още са широко използвани. Избягвайте да купувате подобен уред, вече на пазара има толкова много нови модели, че лесно ще откриете добър заместител на стария термометър. Сега има голямо разнообразие от електронни уреди, които бързо показват каква е Вашата телесна температура и не представляват опасност за здравето Ви. Някои от по-скъпите модели са с електронен дисплей, а вече съществуват и специални модели за най-малките клиенти – т.нар. „термометър-биберон“, уред, който улеснява измерването на температурата, защото не е нужно детето Ви да стои мирно докато чакате резултата.
Електронните термометри като цяло са добър избор за потребителите, като единственият им недостатък е нуждата от смяна на батерията при продължително използване. В последните години на пазара се появиха и инфрачервените термометри, които са по-скъпи, но изключително бързо и лесно премерват температурата на челото или на ухото. Някои от тях могат да измерват температурата и на други видове повърхности като вода, стайна температура. Те и безконтактните са по-скъпи и това ги прави по-малко разпространени, защото масовият клиент ги избягва.

Кои марки термометри са добри?
„Microlife”, “Rossmax”, “Lanaform”,”Omron” са някои от предпочитаните марки, но може сами да изберете идеалния за Вашите нужди модел.

Откъде да купя термометър?
Може да посетите магазините на “Технополис“, „Денси“ и др. Преди това се информирайте чрез нашия сайт за актуалните намаления в магазините. Спестете време и пари чрез broshura.bg.

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах